Οι αρχές γνωρίζουν πλέον την ταυτότητα του άνδρα που επιτέθηκε με σύριγγα σε κοπέλα στην Καισαριανή, ενώ στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο που δείχνει καρέ καρέ τη στιγμή που άδειασε το υγρό.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, βίντεο από κάμερα ασφαλείας περιπτέρου αποκάλυψε την ταυτότητα του δράστη, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα.

Επίσης, η 26χρονη κοπέλα πρέπει να αναμείνει τα αποτελέσματα των εξετάσεων για ακόμη 25 μέρες ώστε να επιβεβαιωθεί εάν υπήρξε κάποια μόλυνση από το υγρό που της έριξε, το οποίο ήταν σπερματικό.

Το χρονικό της επίθεσης

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής του Mega, η επίθεση έγινε την Τρίτη 29 Αυγούστου ατις 20:30. Η 26χρονη διέσχιζε τον δρόμο μαζί με ακόμα μια γυναίκα, όταν ένας άνδρας ξεκίνησε να τις ακολουθεί.

Οι κοπέλες δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό, με τον δράστη να γυρνάει το κεφάλι του δεξιά για να δει αν κάποιος βλέπει ότι κρατάει στα χέρια του μια σύριγγα.

Αμέσως μετά ακολουθεί η στιγμή της επίθεσης. Ο δράστης εκτόξευσε από τη σύριγγα το υγρό που περιείχε, με τον ίδιο να γυρίζει προς τα πίσω και τις δύο γυναίκες που, όπως είπαν, δεν κατάλαβαν τίποτα εκείνη την ώρα, να συνεχίζουν την πορεία τους.

Η 26χρονη διαπίστωσε αυτό που συνέβη όταν επέστρεψε σπίτι της. Δυο μέρες μετά πήγε σε αστυνομικό τμήμα και έκανε καταγγελία, με τους αστυνομικούς να παίρνουν στα χέρια τους το βίντεο ντοκουμέντο και να προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη του δράστη.

Έτσι, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Με την χρήση σύριγγας έριξε στο ρούχο της, άγνωστο υγρό, το οποίο εικάζεται ότι πρόκειται για σπερματικό υγρό.

Μπορεί να έκανε άλλες επιθέσεις

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε στο Live News και δήλωσε ότι ο δράστης της παραπάνω επίθεσης μπορεί να έχει απασχολήσει τις αρχές ξανά στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, πριν από δύο χρόνια ένας άνδρας στην Ούλωφ Πάλμε εκτόξευε σε γυναίκες σπερματικά υγρά από τα χέρια του, Οι μαρτυρίες τότε ανέφεραν ότι πρόκειται για άνδρα 55 ετών με πολλά μαλλιά, εικόνα πλήρως αντίθετη με εκείνη του άνδρα στην Καισαριανή.

Ωστόσο, επειδή δεν είχε βρεθεί ο δράστης πριν από δύο χρόνια, οι αρχές εικάζουν ότι μπορεί να είναι το ίδιο πρόσωπο. Αυτό όμως, θα διαπιστωθεί αν εντοπιστεί ο νέος δράστης και γίνει εξέταση dna ανάμεσα στα τωρινά δείγματα και εκείνα από το παρελθόν.