Συνελήφθη αλλοδαπός για κατοχή και εμπορία κοκαΐνης και κάνναβης στη Σαντορίνη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του να προμηθεύει ναρκωτικά έτερο αλλοδαπό, ο οποίος επίσης συνελήφθη

Κατασχέθηκαν 270,5 γρ. κοκαΐνης, 215,6 γρ. ακατέργαστη κάνναβη, 39.220 ευρώ, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, κάρτες sim καθώς και κινητά τηλέφωνα

Ο ένας συλληφθείς επιχείρησε να δωροδοκήσει τους αστυνομικούς με 30.000 ευρώ για να αποφύγει τη σύλληψη του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες, Σάββατο 19 Αυγούστου 2023 σε περιοχή της Σαντορίνης (2) αλλοδαποί για-κατά περίπτωση- παράβαση του νόμου για τα ναρκωτικά και ενεργητική δωροδοκία.

Ειδικότερα, κατόπιν διερεύνησης πληροφοριακών στοιχείων, πιστοποιήθηκε η δράση ενός από τους συλληφθέντες στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στη Σαντορίνη, καθώς εντοπίστηκε εντός οχήματος να κατέχει -4- γρ. κοκαΐνης και να προμηθεύει τον δεύτερο συλληφθέντα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο και στην οικία του συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· -266,5- γρ. κοκαΐνη,

· -215,6- γρ. ακατέργαστη κάνναβη,

· -39.220- ευρώ,

· -938- δολάρια

· ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

· -5- κάρτες SIM καθώς και

· -4- κινητά τηλέφωνα.

Σημειώνεται ότι ο πρώτος εκ των ανωτέρω, κάτοχος των προαναφερθέντων ναρκωτικών ουσιών, αντιλαμβανόμενος ότι θα συλληφθεί, επιχείρησε να δωροδοκήσει τους αστυνομικούς με το ποσό των -30.000- ευρώ προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη του.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.