Συγκλονιστική είναι η περιγραφή που έδωσε τραυματίας από τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, τονίζοντας ότι οι Κροάτες χούλιγκαν «ήρθαν για να σκοτώσουν», με βάση τον τρόπο που επιτέθηκαν.

Με αλλοιωμένη φωνή και χωρίς να δείχνει τα χαρακτηριστικά του μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και ανέφερε πως πήγε στο γήπεδο της ΑΕΚ μαζί με τον γιο του, για να πάρει εισιτήρια από ένα φίλο του. Τότε, όμως έγινε η επίθεση, με το παιδί του να γλιτώνει και τον ίδιο να καταλήγει στο νοσοκομείο και να κάνει 10 ράμματα στο κεφάλι.

«Το έζησα, ήρθαν να σκοτώσουνε, από θαύμα ζω», ανέφερε και είπε ότι «πήγα να προμηθευτώ δύο εισιτήρια και πήρα τηλέφωνο ένα φίλο μου. Πήρα τον γιο μου και φτάσαμε Φιλαδέλφεια».

«Μόλις κατέβηκα να παρκάρει ο φίλος μου, τους είδε να τρέχουν και έφυγε. Ο γιος έτρεξε με τον όχλο, τον πήραν φίλοι μου και τον έφεραν εδώ, εμάς αρχίσανε και μας χτυπάγανε», είπε για τη στιγμή της επίθεσης.

«Φοράγανε κράνη και full face. Λιποθύμησα με τη μία. Κρατούσαν λοστάρια και ρόπαλα. Έφαγα μια στο κεφάλι και έπεσα κάτω. Με χτύπησαν στην πλάτη, έχω δέκα ράμματα στο κεφάλι, από θαύμα ζω. Αρχίζω να τα θυμάμαι και τρέμω», ανέφερε στη συνέχεια.