Ότι η ΕΛΑΣ είχε γνώση της προσπάθειας των Κροατών χούλιγκαν να φτάσουν στην Αθήνα, αλλά και πού θα φιλοξενούνταν φαίνεται από δελτίο πληροφοριών που διέρρευσε.

Παράλληλα, άλλο έγγραφο, ισχυρίζεται πως για την έλευση των Κροατών είχαν ενημέρωση και οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ.

Στο επίμαχο δελτίο, που χρονολογείται από την Κυριακή, αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Σύμφωνα με το Εθνικό Γραφείο Πληροφοριών της Κροατίας, αναμένεται να ταξιδέψουν προς τη χώρα μας περί τους εκατό πενήντα οπαδούς της GNK Dinamo Zagreb. Σύμφωνα με πληροφορίες που περιήλθαν στην υπηρεσία μας από πηγή συνήθους αξιοπιστίας και οι οποίες διαρκώς ελέγχονται, στην χώρα μας, θα αφιχθεί ικανός αριθμός (περίπου 100) οργανωμένων οπαδών της Dinamo Zagreb (Bad Blue Boys), κάποιοι εκ των οποίων θα φιλοξενηθούν από οπαδούς της ομάδας του Παναθηναϊκού, με τους οποίους είναι αδελφοποιημένοι και διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και επικοινωνία και κάποιοι θα διαμένουν σε διάφορα καταλύματα Airbnb, κυρίως πλησίον της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Επιπλέον, ενδέχεται μικρός αριθμός αυτών να φιλοξενηθούν στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΝ.ΚΙ. επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας αρ.115 τα οποία αναμένεται να ανοίξουν απογευματινές ώρες της 07/08/2023 και να συγκεντρωθεί ικανός αριθμός ατόμων».

Παράλληλα σε άλλο δελτίο πληροφοριών,της Δευτέρας, αναφέρουν «σε συνέχεια ανωτέρω σχετικών και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που περιήλθαν στην υπηρεσία μας, από ανοιχτές πηγές, οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας της ΑΕΚ απευθύνουν κάλεσα στους οπαδούς της ομάδας να συγκεντρωθούν στον εξωτερικό χώρο (πέταλο) του Γηπέδου «Opap Arena», σήμερα και από τις 19:00 ώρα με πρόφαση τη διανομή εισιτηρίων διαρκείας.