Mη αναγνωρίσιμη από τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον σύζυγό της η 43χρονη Λαρισαία εργαζόμενη σε σώματα ασφαλείας, νοσηλεύεται από χθες στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Μάλιστα το απόγευμα της Πέμπτης έκανε ένα χειρουργείο όπου της τοποθετήθηκε ειδικό σωληνάκι μετά την ρήξη νεφρού που υπέστη από τα βαριά χτυπήματα σε όλο της το σώμα, σπασμένα δόντια και τραύματα στην κοιλιακή χώρα και σε εσωτερικά της όργανα.

Το συμβάν έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Πέμπτης στο σπίτι του ζευγαριού, όταν ο άνδρας επιχειρηματίας άρχισε να χτυπά με μανία τη σύζυγό του. Ο λόγος κατά πηγές του onlarissa.gr, είναι επειδή η τελευταία του είχε ζητήσει να τερματίσουν τον γάμο τους, κατά τον οποίο είχαν αποκτήσει και δύο παιδιά. Γείτονες που άκουσαν την ταραχή ειδοποίησαν τις αρχές, με τον δράστη να συλλαμβάνεται και την άτυχη γυναίκα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Όσο για τον επιχειρηματία ιδιοκτήτη καταστήματος εστίασης, οι εισαγγελικές αρχές τον παρέπεμψαν για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας. Η κράτησή του συνεχίζεται, ενώ έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για την ερχόμενη Δευτέρα ενώπιον των ανακριτικών αρχών.

Τα δυο ανήλικα παιδιά του ζευγαριού, οδηγήθηκαν στη μητέρα της αστυνομικού, όπου ειδικοί ψυχολόγοι της αστυνομίας τους παρέχουν στήριξη.