Νέες λεπτομέρειες βγαίνουν στη δημοσιότητα για τον θάνατο της 38χρονης μητέρας τριών παιδιών στην Κατερίνη, η οποία έχασε τη ζωή της, όταν άρπαξε φωτιά το όχημα στο οποίο επέβαινε.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Mega, η νεκροψία έδειξε πως η 38χρονη γυναίκα καπνό και έτσι έχασε τις αισθήσεις της με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντιδράσει και να βρει τραγικό θάνατο καθώς απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Η Πυροσβεστική δεν αποκλείει μέχρι στιγμής να έγινε μία ανάφλεξη στη μηχανή του αυτοκινήτου.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το αυτοκίνητο της 38χρονης τυλίχτηκε στις φλόγες καθώς πήγαινε στην εργασία της, χωρίς η ίδια να προλάβει να το εγκαταλείψει. Στο σημείο έφτασαν περίοικοι για να βοηθήσουν την 38χρονη, αλλά δεν τα κατάφεραν, καθώς το ΙΧ τυλίχτηκε γρήγορα στις φλόγες. Με πυροσβεστήρες στα χέρια, προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά, όμως ήταν ήδη αργά.

«Μια απόσταση στα 50 – 60 μέτρα μέσα στον καπνό, σταμάτησε εδώ, χτυπάει στον κάδο όπως βλέπετε εκεί, ανοίγει η πόρτα του οδηγού, τρέχει ο γιος μου να την τραβήξει τη γυναίκα κι εκείνη την ώρα έγινε το παρανάλωμα και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, δυστυχώς», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.