Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο το οποίο δείχνει καρέ καρέ τον άγριο ξυλοδαρμό ενός νεαρού Βρετανού από «μπράβους» σε μπαρ στον Λαγανά της Ζακύνθου. Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή (7/7).

O νεαρός με καταγωγή από τη Βρετανία έχει αναγνωρίσει μόνο έναν από τους άνδρες που τον χτύπησαν, έναν σερβικής καταγωγής υπάλληλο του κλαμπ που συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ. Ο συλληφθείς, εξετάστηκε από τον εισαγγελέα Ζακύνθου και έλαβε τακτική δικάσιμο.

Δείτε το βίντεο

Εγώ απλά λέω, Πρεπει να πάνε όλοι αυτοί για απόπειρα δολοφονίας; Αυτα γίνονται κάθε βράδυ Σε πολλά club όχι μόνο στο συγκεκριμένο Τα ποτίζουνε αλκοόλ τα ποτίζουνε ναρκωτικά και χάπια και στο τέλος τα πλακώνουν και στο ξύλο και όλοι κάνουν τα στραβά μάτια δυστυχώς αλλά είναι παιδάκια 16-17 χρονών παιδάκια. Επιτέλους οι αρμόδιες υπηρεσίες θα ξυπνήσουν κάποια στιγμή από τον ύπνο που ρίχνουν εκτός κι αν είναι συμμετοχή σε όλα αυτό και τα παίρνουν Γιατί αυτό ακούγεται γύρω γύρω το τελευταίο.

Posted by Zante Comments on Tuesday, July 11, 2023

Οι πληροφορίες αναφορικά με τα αίτια τα οποία οδήγησαν στην συμπλοκή και τελικά στον ξυλοδαρμό του τουρίστα, είναι συγκεχυμένες.

Εργαζόμενοι όμως στο κλαμπ επισημαίνουν πως ο νεαρός Βρετανός, ήταν βίαιος και εκτός εαυτού, χτύπησε μια 19χρονη κοπέλα και της επιτέθηκε και με μπουκάλι, γι’αυτό και επενέβησαν. Τα συγκεκριμένα άτομα δε για να αποδείξουν τον ισχυρισμό τους, έχουν αναρτήσει και φωτογραφίες της, άσχημα, χτυπημένης κοπέλας στα social media.