Για την κόρη του, την 27χρονη Αναστάζια που δολοφονήθηκε στην Κω μίλησε το πρωί της Πέμπτης (22/6) ο πατέρας της. Τονίζοντας πως ο Μπαγκλαντεσιανός λέει ψέματα αποκάλυψε πως η 27χρονη έκανε χόρτο ενώ δήλωσε πως ο σύντροφός της δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα.

«Ο κατηγορούμενος λέει ψέματα, ο σύντροφός της δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία. Από την πρώτη στιγμή δήλωσε την εξαφάνισή της, οι Αρχές καθυστέρησαν και τώρα από τις Αρχές εξαρτάται αλλά αντί για το παιδί μου θα παραλάβω ένα κουτί» επεσήμανε ο πατέρας της Αναστάζια μιλώντας στην εκπομπή του ANT1 «Το Πρωινό».

«Η τελευταία φορά που της μίλησα ήταν μία ημέρα πριν εξαφανιστεί. Η Αναστάζια είπε ότι δεν αισθανόταν καλά, ήταν λυπημένη γιατί έκαψε το χέρι της. Κανένα φάρμακο δεν βοήθησε αυτή την πληγή. Ανησυχούσε για την εμφάνισή της, ότι θα είχε σημάδια. Ήταν μια κανονική συζήτηση μια από τις πολλές. Ήταν πολύ ανοιχτός άνθρωπος, ήταν γενναία» ανέφερε ο πατέρας της.

«Μου είπε ότι κάπνιζε χόρτο»

Μιλώντας για την κόρη του δήλωσε πως έζησε επίσης τέσσερα χρόνια στην Ολλανδία. «Μερικές φορές μου είπε ότι κάπνιζε χόρτο εκεί, οπότε ίσως ήθελε πολύ να πάει εκεί για χόρτο».

«Το όνειρό της ήταν να ζήσει στη Βαρκελώνη, να αγοράσουν ένα μικρό διαμέρισμα και εκεί να δημιουργήσουν ένα μικρό κατάστημα. Μάλλον θα πήγαινα κι εγώ εκεί μαζί τους. Είχαν ήδη αρχίσει να βάζουν χρήματα στην άκρη με τον σύντροφό της και εγώ ήμουν έτοιμος να συνεισφέρω» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 27χρονης ο 28χρονος Μιχάλ, ο σύντροφός της κοπέλας. «είναι σε πολύ κακή κατάσταση». «Ήταν η πρώτη του μεγάλη αγάπη, ήταν σχεδόν το τέλειο ζευγάρι εδώ και 10 χρόνια, ήταν παντού μαζί, ζούσαν σαν παντρεμένο ζευγάρι, τον εμπιστεύτηκα εξ αρχής και τον εμπιστεύομαι ακόμα» συμπλήρωσε.

«Είναι τρομακτικό να διαβάζεις όσα γράφονται, ότι θα μπορούσε να είναι ομαδικός βιασμός»

«Πίστευα ότι μαζί του δεν θα πάθαινε κάτι κακό και ξέρω ότι αν μπορούσε θα έδινε τη ζωή του για εκείνη. Ο Μιχάλ δήλωσε την εξαφάνισή της και μας πήρε τηλέφωνο το ίδιο βράδυ. Μετά τα μηνύματα της Αναστάζια ήξερε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά» πρόσθεσε ο πατέρας της άγρια δολοφονημένης 27χρονης.

Ερωτηθείς για το τι πιστεύει μετά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τις συνθήκες θανάτου της κόρης του, ο πατέρας της 27χρονη από την Πολωνία απάντησε ότι «είναι τρομακτικό να διαβάζεις όσα γράφονται, ότι θα μπορούσε να είναι ομαδικός βιασμός. Η Αναστάζια ήταν μια δυνατή γυναίκα, μπορούσε να διαχειριστεί έναν επιθετικό άνθρωπο. Ούτως ή άλλως υπήρχαν ίχνη μάχης και ίσως επειδή στάθηκε όρθια και πάλεψε, δεν ήταν υποταγμένη και έχασε τη ζωή της».

«Δεν είμαι καλά, είμαι πολύ λυπημένος. Μου λείπει πολύ η Αναστάζια. Μάλλον δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι έχασα την κόρη μου. Προσπαθώ να κρατήσω τον εαυτό μου απασχολημένο» ανέφερε.