Νέες λεπτομέρειες έρχονται στη δημοσιότητα για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω και σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος βασικός ύποπτος, φέρεται να διέγραψε όλα τα αρχεία από το κινητό του, πριν την προσαγωγή στο Τμήμα.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Alpha, όταν οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν, έλεγξαν το κινητό του. Τότε, διαπίστωσαν πως είχε σβήσει όλα τα προσωπικά δεδομένα, δηλαδή μηνύματα, φωτογραφίες και βίντεο

Μάλιστα, ιδιαίτερη εντύπωση έκανε το γεγονός πως διέγραψε όλες τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις, οι οποίες έγιναν το βράδυ της δολοφονίας και ίσως μπορούν να αποκαλύπτουν το έγκλημα, όπως και αν υπήρχαν συνεργοί.

Σημειώνεται, ότι ο 32χρονος βρέθηκε για 2,5 ώρες στο γραφείο της ανακρίτριας το απόγευμα της Τετάρτης (21/6), όμως δεν άλλαξε τελικώς το κατηγορητήριο σε βάρος του.

Έτσι, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, ενώ συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα.

Επίσης, τόνισε ότι βρέθηκαν στο σπίτι του με την 27χρονη γιατί εκείνη ήθελε να πάει τουαλέτα, ενώ στη συνέχεια ήπιαν μπύρες και κάπνισαν και έπειτα με το μηχανάκι του την πήγε μέχρι 200 μέτρα από το σπίτι της όπου και ισχυρίζεται πως την άφησε.