Ο συγκάτοικος του βασικού υπόπτου για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, μίλησε στην κάμερα του Live News και τον δημοσιογράφο Κυριάκο Μαντούβαλο. Ο συγκάτοικος του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού ισχυρίστηκε ότι φιλοξενούσε τον βασικό ύποπτο και όταν επέστρεψε σπίτι τον βρήκε να πίνει μπύρες μαζί με την 27χρονη.

Επίσης, υποστήριξε πως ζήτησε από τον κατηγορούμενο να πάρει την κοπέλα και να φύγουν από το σπίτι.

Η συνέντευξη που έδινε ο συγκάτοικος του Μπαγκλαντεσιανού σταμάτησε λίγο… απότομα και ο παρουσιαστής του Live News, Νίκου Ευαγγελάτου προχώρησε στο επόμενο θέμα.

Λίγη ώρα αργότερα, ο παρουσιαστής, έδωσε το λόγο στον Κυριάκο Μαντούβαλο ο οποίος βρίσκεται στην Κω και ενημέρωσε πως μόλις ξεκίνησε η συνέντευξή με τον συγκάτοικο του Μπαγκλαντεσιανού, άνθρωποι της Ασφάλειας τους πλησίασαν προκειμένου να του κάνουν διευκρινιστικές ερωτήσεις.

«Με το που αρχίσαμε ήρθαν άνθρωποι της ασφάλειας. Περίμεναν αρχικά. Μας έκαναν σήμα να επιταχύνουμε τη διαδικασία. Και μέχρι αυτή τη στιγμή γίνεται μια σειρά διευκρινιστικών ερωτήσεων στον άνθρωπο. Περιμένουμε να τελειώσει η διαδικασία. Οι άνθρωποι που ήρθαν εδώ επείγονταν να κάνουν τις διευκρινιστικές ερωτήσεις» είπε μεταξύ άλλων ο ρεπόρτερ.