Οικονομική καταστροφή ανέμενε έναν επιχειρηματία με την επιστροφή του μετά τη μικρή ανάπαυλα των γιορτών, όταν άνοιξε την αποθήκη με μονάδες κλιματισμού που διατηρεί στο Διμήνι. Διαρρήκτες άδειασαν την αποθήκη, με την αξία των κλοπιμαίων να ξεπερνά τις 120.000 ευρώ!

Ολόκληρο φορτηγό γέμισαν άγνωστοι δράστες, οι οποίοι παραβίασαν την κεντρική αποθήκη κλιματιστικών, ιδιοκτησίας 31χρονου, στο Διμήνι, όπως δημοσιεύει ο Ταχυδρόμος. Η διάρρηξη σημειώθηκε μεταξύ μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, οπότε ο επιχειρηματίας κλείδωσε για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές μέχρι στις 7 το πρωί χθες, οπότε επέστρεψε στην εργασία του.

Οι δράστες παραβίασαν αρχικά το λουκέτο της αυλόπορτας και στη συνέχεια την κλειδαριά της κεντρικής εισόδου της αποθήκης. Φαίνεται ότι έδρασαν για αρκετή ώρα ανενόχλητοι, καθώς όπως διαπίστωσε ο 31χρονος από το χώρο απουσίαζαν 109 μονάδες κλιματισμού, συνολικής αξίας 59.071 ευρώ.

Δεν σταμάτησαν όμως εκεί, καθώς παραβίασαν και δύο διπλανές αποθήκες του ίδιου επιχειρηματία και αφαίρεσαν ποσότητα ηλεκτρολογικών καλωδίων, εύκαμπτους χαλκοσωλήνες και 11.500 κιλά φρέον, συνολικής αξίας 63.123 ευρώ.