Δύο αδέλφια συνέλαβε η Ελληνική Αστυνομία για την υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ είναι αδέρφια που φέρονται να εμπλέκονται και σε άλλο «συμβόλαιο θανάτου».

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί ο ακριβής ρόλος τους, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για μέλη της υποστηρικτικής ομάδας των εκτελεστών του δημοσιογράφου.

Αξίζει να σημειώσουμε και οι δύο συλληφθέντες είναι πρόσωπα γνωστά στις Αρχές από ποινικές υποθέσεις του παρελθόντος.

Κατά πληροφορίες, ο ένας είχε κατηγορηθεί για εκβιασμούς –ως μέλος ομάδας «νονού» της αθηναϊκής νύχτας- και ο δεύτερος για ληστείες. Όσον αφορά το άλλο «συμβόλαιο θανάτου», έχει να κάνει με έναν γυμναστή – πυγμάχο που είχε εκτελεστεί το 2021 στο Γαλάτσι, ενώ οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών συνεχίζουν την έρευνα για τον ρόλο των δύο στην εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ.

Η ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. για τις δύο συλλήψεις

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι συνελήφθησαν σήμερα, Παρασκευή 28 Απριλίου 2023, αμέσως μετά την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης, του 30ου Ανακριτικού Τμήματος Αθηνών, δύο ημεδαποί, 40 και 48 ετών, κατηγορούμενοι για την ανθρωποκτονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ που τελέστηκε την 9 Απριλίου 2021.