Ο Γιώργος Κιμούλης παραχώρησε δηλώσεις σε δημοσιογράφους μετά την αγωγή που κατέθεσε κατά της Ζέτας Δούκα, του Νίκου Ψαρρά και της Δώρας Χρυσικού, με τις οποίες ζητά αποζημίωση 1,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο ηθοποιός είπε πως «θεωρώ ότι το κίνημα ΜΕΤΟΟ είναι ένα σπουδαίο κίνημα. Μετρά 17 χρόνια από τότε που έβαλε τα θεμέλια η Αμερικανίδα Μπερκ έχει οδηγήσει πάρα πολλούς κακοποιητές και βιαστές στα δικαστήρια και στις φυλακές παράλληλα όμως έχουν εμφανιστεί και κάποια πρόσωπα τα οποία προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν αυτό το κίνημα».

Επίσης, πρόσθεσε ότι «είναι στη φύση του ανθρώπου φαίνεται και να ψεύδεται και να κάνει καταγγελίες ψευδείς. Αυτά τα πρόσωπα κατά τη γνώμη μου πέραν του γεγονότος ότι συκοφαντούν και δημιουργούν ηθική βλάβη προς αυτούς που ψευδώς καταγγέλλουν, πρέπει να τιμωρούνται ακριβώς για να προστατευτεί αυτό το σημαντικό κίνημα».

Από την πλευρά του, ο συνήγορος του Βασίλης Καπερνάρος τόνισε πως «οι δύο μάρτυρες είναι μία ταινία μικρού μήκους, ένα σκετσάκι, που συναποφάσισαν τρία άτομα να παίξουν αυτό το παιχνίδι γιατί είχαν στο νου τους να κάνουν την καριέρα τους και να έχουν εξασφαλίσει τις δουλειές τους. Κι όταν εξασφάλισαν δουλίτσες, ο κύριος Κιμούλης έχασε τις δικές του οι οποίες ήταν με συμβάσεις».