Δημόσια μίλησε η 23χρονη φοιτήτρια που ξυλοκοπήθηκε από τον πατέρα της στο Βόλο, επειδή αποφάσισε να γίνει μουσουλμάνα και ανέφερε πως εκείνος τη χτύπησε πολύ, ενώ τόνισε πως έχανε τον έλεγχο μερικές φορές όταν τσακώνονταν με την οικογένεια του.

Η γυναίκα μίλησε στην εκπομπή «Live News» που παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος και δήλωσε πως «ήταν δύο, είχε κάποια περιστασιακά, σταδιακά στον χρόνο, ήταν ένας πολύ δίκαιος άνθρωπος, ήταν πολύ ευγενικός στην έξω κοινωνία, αλλά με την οικογένειά του κάποιες φορές ανέβαιναν τα νεύρα του και έχανε τον έλεγχο».

Επίσης, ανέφερε πως «είχε κάποιες συμπροφορές βίαιες αλλά αυτό δε γινόταν συχνά. Είναι μια κλειστή κοινωνία αλλά όλη η Ελλάδα έτσι είναι. Το 99% αποτελείται από χριστιανούς και είναι πάρα πολύ περίεργο και μη ανεκτικοί σε άλλη θρησκεία. Ήταν αρνητικός αλλά δεν ήταν μόνο ο πατέρας μου αλλά και το γύρω περιβάλλον».

«Είπα στους γονείς μου ότι θα προσπαθήσω να έρθω στο χωριό και να μη δείχνω τη μαντίλα γιατί δε θέλω να σας φέρω σε δύσκολη θέση. Μπαμπάς μου είπε καλύτερα να μην έρθεις και αποφάσισα να έρθω για να τους δω λίγο. Με χτύπησε πολύ, είμαστε σε κατάσταση να συνειδητοποιήσουμε το γεγονός. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος κάποιες φορές χάνει τον έλεγχο», πρόσθεσε στη συνέχεια.