Εμμονή με τους τράπερ φαίνεται να είχε ο 33χρονος αστυνομικός του Τ.Α. Παλαιού Φαλήρου ο οποίος συνελήφθη για διακίνηση από τους «Αδιάφθορους» της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, θέλουν τον αστυνομικό, ο οποίος πλέον ελέγχεται πειθαρχικά, να έχει πρωταγωνιστήσει σε βίντεοκλιπ του τράπερ Snik. Φυσικά φρόντισε να καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με μαντήλι. Η σωματική του διάπλαση όμως και τα τατουάζ του, τον «κάρφωσαν». Ο συγκεκριμένος αστυνομικός ξεχώριζε από τους άλλους συναδέλφους του λόγω της ενασχόλησης του με το bodybuilding.

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ο αστυνομικός βρέθηκε ανάμεσα σε τράπερ. Σύμφωνα με την εκπομπή Live News του Mega και όσα μεταδόθηκαν το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (11/4), ο αστυνομικός είχε βρεθεί και στη μέση του άγριου καυγά ανάμεσα στον Snik και τον Light στα περσινά Mad Awards που είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Σημειώνεται, στα περσινά Mad Awards, o Snik και ο Light ήρθαν στα χέρια μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παρευρισκόμενων, ανάμεσα στους οποίους ήταν και πολλά παιδιά. Μετά το αρχικό σοκ, όσοι είδαν τους δυο τράπερ να πιάνονται στα χέρια, καταδίκασαν το άγριο περιστατικό βίας ενώ οι δυο τους προχώρησαν σε αναρτήσεις στα social media με τις οποίες απολογήθηκαν.

Επίσης, οι δυο τράπερ έχουν αποκλειστεί από την επόμενη διοργάνωση εξαιτίας αυτού του περιστατικού.

Αμελούσε εντελώς τα καθήκοντά του

Ο δημοσιογράφος του Live News Βασίλης Λαμπρόπουλος μιλώντας με αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, που είχαν εισηγηθεί εδώ και καιρό την απομάκρυνση του 33χρονου από την ομάδα ΔΙΑΣ, αποκάλυψε ότι επιθυμούσαν την απομάκρυνσή του γιατί αμελούσε εντελώς τα καθήκοντά του. Οι αστυνομικοί αυτή την στιγμή ερευνούν το σενάριο αν όλη αυτή η εμπλοκή του 33χρονου με τα ναρκωτικά ξεκίνησε από την διακίνηση αναβολικών κι έτσι δημιούργησε ένα κύκλο γνωριμιών.

«Κοτόπουλα» και «Κατσαβίδια»

«Κοτόπουλα» και «Κατσαβίδια». Αυτές τις κώδικές ονομασίες για την κάνναβη χρησιμοποιούσε στις συνομιλίες του με τους πελάτες και προμηθευτές του ο 33χρονος αστυνομικός σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ. Οι συνομιλίες που έρχονται στο «φως» είναι αποκαλυπτικές των στοιχείων που έχουν στα χέρια τους σε βάρος του, οι αξιωματικοί του εσωτερικών υποθέσεων.

Εμπλεκόμενος: Να βγεις να έρθεις να με βρεις, είναι ζητάδες εκεί δίπλα στο σπίτι μου!

Αστυνομικός: Τι έχει;

Εμπλεκόμενος: Τίποτα δεν ξέρω, εκεί είναι σταματημένοι, τώρα μην μας κάνουν κανένα ντου και με σκοτώσουν πριν φτάσω σπίτι μου να ξεφορτώσω.

Αστυνομικός: Έλα από εμένα ό,τι θες ρε, ό,τι θες πάρε με!

Εμπλεκόμενος: Αυτό σου λέω, άμα σε πάρω στα μισά, να ντυθείς μην μου έρθεις ξεβράκωτος.

Αστυνομικός: Εντάξει, εντάξει έγινε έλα από εδώ.

Πάρτι και ναρκωτικά

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, στους αδιάφθορους έφτασαν καταγγελίες ότι ο αστυνομικός διακινούσε ναρκωτικά αλλά και αναβολικά σε πριβέ πάρτι της υψηλής κοινωνίας σε βόρεια και νότια προάστια ακόμα και την περίοδο του κορονοϊού. Πάρτι στα οποία πήγαινε πάντα μαζί με τους τράπερς που προστάτευε.

Αστυνομικός: Θα τραβηχτώ για κάτι καλό, δεν μπορώ σήμερα για αυτό στο λέω. Ό,τι γουστάρεις. Τώρα άμα πας από τον “γείτονα” να μου πεις να πάω από τον γείτονα να μην ξανά τρέχω σαν τον…

«Η Ελληνική Αστυνομία είναι αμείλικτη σε φαινόμενα διαφθοράς», ανέφερε ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

Ο αστυνομικός κατηγορείται ότι διακινούσε τις παράνομες ουσίες με το υπηρεσιακό του όχημα τουλάχιστον από τον Οκτώβριο του 2022. Τα ναρκωτικά φέρεται ότι τα έκρυβε στο σπίτι του ενώ στενή του συνεργάτιδα στο κόλπο ήταν η σύντροφός του, η οποία επίσης συνελήφθη. Πελάτης του αστυφύλακα, ένας 34χρονος ειδικός φρουρός με τον οποίο δούλευαν για χρόνια μαζί στην ομάδα ΔΙΑΣ και ο οποίος φέρεται να ψώνιζε από τον ίδιο κάνναβη για προσωπική του χρήση. Και αυτός συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

«Ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλα κυκλώματα, το ποιοι είναι οι συνεργοί του και εάν εμπλέκονται και άλλοι αστυνομικοί», είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Ο πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλιακμάνης, μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο και στο Live News για τη σύλληψη του 33χρονου αστυνομικού που διακινούσε ναρκωτικά με το περιπολικό του.

«Το Εσωτερικών Υποθέσεων παρακολουθούσε τον αστυνομικό για δύο μήνες. Ο καινούριος διευθυντής ενημερώθηκε πως αυτός προσποιούμενος πως πήγαινε να συναντήσει έναν θείο του, πήγαινε με το περιπολικό και διακινούσε ναρκωτικά. Έτσι, έδωσε αμέσως εντολή για τη σύλληψή του».

Μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί 5 άτομα, μεταξύ των οποίων δύο κοπέλες, στις οποίες φαίνεται πως πήγαιναν εμβάσματα με πολλά χρήματα.