Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο από το Περιστέρι που δείχνει δύο γυναίκες μέλη συμμορίας που «αδειάζει» σπίτια και στο συγκεκριμένο απόσπασμα φαίνονται στιγμιότυπα από τη δράση τους. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, φέρεται να δηλώνουν ότι πουλούν χαρτομάντιλα.

Πιο αναλυτικά, το βίντεο προβλήθηκε από το Mega και φαίνονται δύο γυναίκες να πλησιάζουν την είσοδο πολυκατοικίας σε κεντρικό δρόμο στο Περιστέρι το πρωί της Δευτέρας. Έτσι, μπαίνουν στην πολυκατοικία και κατευθύνονται προς το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου.

Η γυναίκα που της διέρρηξαν το σπίτι, δήλωσε πως «εγώ γύρισα από τη δουλειά μου γύρω στις τρεις και μισή το μεσημέρι και πάω να ανοίξω το σπίτι με τα κλειδιά… Μπήκαν στο σπίτι μου, στον προσωπικό μου χώρο, ψάχνανε τα ρούχα μου, ακουμπούσαν με τα χέρια τους τα πράγματά μου. Μου πήρανε σίγουρα το χρυσό μου το δαχτυλίδι που είχα πρόσφατα δώρο από τον μικρό μου και κάποια αλυσιδάκια».

Επίσης, μία ένοικος της πολυκατοικίας είπε ότι «έχουν ξανά μπει αλλά όχι στο δικό μου σπίτι. Προσπάθησαν να ανοίξουν τον τρίτο όροφο αλλά άκουσε η γυναίκα τον θόρυβο, βγήκε στην πόρτα, τις είδε και της είπαν ότι μπήκαν για να πουλήσουν χαρτομάντιλα».

Σημειώνεται, ότι το βίντεο προέρχεται από υλικό καμερών ασφαλείας και φαίνονται τα πρόσωπα των δύο γυναικών, με τις αρχές να το αναλύουν ώστε να βρεθούν σύντομα στα ίχνη τους.