Έφτασε στο δικαστήριο η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας με θανατηφόρα ποσότητα κεταμίνης. Η δίκη αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς η υπεράσπιση της 34χρονης θα επιχειρήσει να αποδομήσει τα στοιχεία της δικογραφίας στρέφοντας τα βέλη της κυρίως σε βάρος των ιατροδικαστών.

Ο Αλέξης Κούγιας, από τη στιγμή που ανέλαβε την υπεράσπισή της κατηγορουμένης, αμφισβητεί με κάθε τρόπο τα στοιχεία αλλά και τις μαρτυρικές καταθέσεις ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως πρόθεση του είναι να ζητήσει αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης λόγω κωλύματος καθώς παρίσταται και σε άλλες δίκες που είναι σε εξέλιξη. Ενδεικτική της «μάχης» που αναμένεται να δοθεί στο ακροατήριο είναι η αναφορά του Αλέξη Κούγια πως η υπόθεση της Πάτρας είναι η «δικαστική πλάνη του αιώνα».

Σύμφωνα με το δικαστικό συμβούλιο, το οποίο υιοθέτησε την πρόταση του εισαγγελέα, η 34χρονη είχε επιχειρήσει και τον Απρίλιο του 2021 να σκοτώσει το παιδί με τη χορήγηση κεταμίνης, κάτι όμως που κατάφερε τελικά, τον Ιανουάριο του 2022, όταν το παιδί νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Παίδων και ενώ στο πλευρό του βρισκόταν μόνο εκείνη.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου στη δικαστική αίθουσα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον σύζυγο της Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος έχει δηλώσει πως θα στηρίξει την κατηγορία ενώ πριν από λίγες ημέρες κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Η σύγκρουση ανάμεσα στο άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι αναμένεται σφοδρή καθώς ήδη η Ρούλα Πισπιρίγκου, μέσω της υπεράσπισης της, έχει κάνει γνωστό πως πρόθεση της είναι να απαντήσει στην αίτηση διαζυγίου με αγωγή και μήνυση.