Προφυλακισμένη είναι από το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (04/01) μετά και την απολογία της η 29χρονη μητέρα, που κατηγορείται για τον θάνατο του 11 μηνών βρέφους της στο φράγμα του Αλιάκμονα στη Βέροια.

Ο δικηγόρος της 29χρονης, Αντώνης Μπιδέρης, μιλώντας στπ δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για την υπόθεση σημειώσε πως, η 29χρονη «είναι ακόμη σε σοκ», καθώς στις κουβέντες που έχουν ανταλλάξει, δείχνει δύσπιστη στην πληροφορία του θανάτου του παιδιού της. «Επιμένει και ελπίζει ότι αυτό είναι ζωντανό. Ενώ υπάρχουν στιγμές που το έχει αποδεχθεί και που το έχει αντιληφθεί και το έχει αποδεχθεί, τις τελευταίες ώρες αυτό που επαναλαμβάνει είναι ότι «δεν είμαι σίγουρη ότι το παιδί μου έχει πεθάνει, δεν μου λέτε την αλήθεια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της.

Σε σοκ είναι και ο πατέρας του βρέφους, που όπως φαίνεται, δεν είχε καταλάβει τα σοβαρά προβλήματα, που φέρεται να αντιμετωπίζει η 29χρονη. Οι ανακριτικές Αρχές που χειρίζονται την υπόθεση έχουν ζητήσει, κατεπείγουσα ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, προκειμένου να προσδιοριστεί η ψυχική κατάσταση της νεαρής γυναίκας.