Επιμένει ότι δεν σκότωσε το παιδί της η 29χρονη από τη Βέροια, που πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η 29χρονη παρέμεινε στο γραφείο του ανακριτή τρεις ώρες.

«Δεν πέταξα στο ποτάμι το παιδί μου, δεν σκότωσα εγώ το παιδί μου. Μετανιώνω που δεν έκανα κάτι για να το βοηθήσω. Αν μπορούσα να γυρίσω πίσω τον χρόνο, αν μπορούσα να αλλάξω κάτι, τότε να είστε σίγουροι ότι θα προσπαθούσα να το σώσω. Είμαι μια γυναίκα που δεν τελείωσα το σχολείο, δεν εργάζομαι και ζω με τον παππού, τη μητέρα και τον αδελφό μου. Η οικογένειά μου με βοηθούσε να μεγαλώσω το παιδί μου. Σας ζητώ να μην με προφυλακίσετε και να εξεταστώ από γιατρό» φέρεται να είπε η 29χρονη στην απολογία της, σύμφωνα με την εκπομπή «Live News».

Ο ανακριτής όμως, δεν πείστηκε και έκρινε ότι η 29χρονη πρέπει να φυλακιστεί ώσπου να γίνει το δικαστήριο και έδωσε την εντολή να εξεταστεί από ψυχίατρο στη Θεσσαλονίκη.

Το χρονικό της φρίκης

Η 29χρονη μεγάλωνε το μωρό με τους γονείς της στο χωριό Σταυρός της Ημαθίας. Πήρε τη μικρή το μεσημέρι της παραμονής Πρωτοχρονιάς και έφυγε από το σπίτι αναφέροντας ότι πάει σε ρεβεγιόν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πέταξε το μωρό στο φράγμα του ποταμού το απόγευμα της ίδιας ημέρας, από εκεί κάλεσε ταξί που τη μετέφερε στο κέντρο της Βέροιας. Διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο αλλάζοντας χρόνο και την επόμενη μέρα, εμφανίστηκε στο πατρικό της.

Η μητέρα και ο παππούς της 29χρονης, ήταν εκείνοι που ειδοποίησαν την Αστυνομία μετά από επανειλημμένες ερωτήσεις που έθεταν στην 28χρονη για το πού βρίσκεται το κοριτσάκι, χωρίς να παίρνουν σαφείς απαντήσεις. Το μόνο που τους έλεγε συνεχώς ήταν ότι το παιδί ήταν καλά.

Το μεσημέρι της Κυριακής η 29χρονη συνελήφθη και ύστερα από πιέσεις των αστυνομικών της ασφάλειας Βέροιας ομολόγησε ότι έχει αφήσει το παιδί της στο ποτάμι. Στη 1:30 τα ξημερώματα αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ αντίκρισαν το βρέφος να επιπλέει στην όχθη της τεχνητής λίμνης με το άψυχο κορμάκι του να φέρει τραύματα. Το 11 μηνών κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο θάνατος που προήλθε από πνιγμό, ενώ ζώα είχαν δαγκώσει το κορμάκι του μετά το θάνατό του.