Παντελή άγνοια για το όσα γινόντουσαν μέσα στο οίκημα που έχει στην ιδιοκτησία της στο Ίλιον με θύμα έναν 15χρονο δήλωσε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού ενώ τόνισε πως δεν έχει καμία σχέση με τους ανήλικους κατηγορούμενους της υπόθεσης.

Η ιδιοκτήτρια διέψευσε, σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τις πληροφορίες που είχαν μεταδοθεί ότι το εν λόγω οίκημα ανήκει στην γιαγιά ενός εκ των κατηγορουμένων. Όπως λέει, έμαθε από τον Δήμο ότι το σπίτι της εμπλέκεται στη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ τονίζει πως το οίκημα είναι κλειδωμένο, σφραγισμένο και ακατοίκητο καθώς η ίδια ζει εκτός Αθηνών.

«Είμαι ιδιοκτήτρια του σπιτιού στο Ίλιον. Δεν έχω καμία σχέση με κανένα από τα παιδιά που εμπλέκονται στην υπόθεση. Είναι λάθος αυτό που ακούγεται ότι το σπίτι ανήκει στη γιαγιά ενός από τα παιδιά που κατηγορούνται. Δεν έχω καμία σχέση, ούτε καμία επαφή, ούτε καμία συγγενική σχέση με κανένα από τα παιδιά που κατηγορούνται. Εγώ δεν ήξερα καν ότι το σπίτι αυτό που εμπλέκεται στην υπόθεση είναι το δικό μου», ανέφερε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Το έμαθα από το Δήμο, όταν από τον Δήμο επικοινώνησαν μαζί μου και μου το είπαν, προκειμένου να συνεννοηθούμε για να καθαριστεί ο χώρος. Εγώ το είχα ακούσει στις ειδήσεις και δεν κατάλαβα ότι πρόκειται για το δικό μου σπίτι. Να ξέρετε ότι ο χώρος ήταν κλειδωμένος. Ήταν σφραγισμένος ο χώρος», τόνισε.

Επίσης, η ιδιοκτήτρια δήλωσε παντελή άγνοια, για το πότε τα συγκεκριμένα παιδιά άρχισαν να έχουν πρόσβαση στο σπίτι. «Δεν ξέρω από πότε μπαίνουν αυτά τα παιδιά μέσα στο σπίτι. Ειλικρινά δεν ξέρω, δεν με ενημέρωσε και κανένας από τη γειτονιά ότι έμπαιναν παιδιά μέσα στο δικό μου σπίτι. Δεν ξέρω από πού βρήκαν κλειδιά αυτά τα παιδιά ή αν έχουν σπάσει την κλειδαριά. Σας επαναλαμβάνω δεν έχω καμία σχέση με κανέναν από αυτούς. Το σπίτι ήταν κλειδωμένο, σφραγισμένο, δεν επιτρεπόταν να μπει κάποιος μέσα, ούτε μπορούσε να μπει κάποιος μέσα. Εγώ ζω σε άλλη πόλη, εκτός Αθηνών και το σπίτι είναι ακατοίκητο», τόνισε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού.