Ξέφυγαν τα πράγματα στον Βόλο την Παρασκευή, όταν ένας άνδρας αφού απείλησε τη σύζυγό του, χτύπησε τον γιο του και δύο αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν, με αποτέλεσμα να βρίσκεται αντιμέτωπος με επτά κατηγορίες. Μάλιστα, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, για ποινική διαμεσολάβηση μεταξύ του ιδίου και της συζύγου του.

Σύμφωνα με το magnesianews, kατά του άνδρα ασκήθηκε δίωξη για απειλή σε βάρος συζύγου, εξύβριση κατά συρροή, ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή, βία κατά υπαλλήλων κατά συρροή, απειλή κατά συρροή και απλή σωματική βλάβη κατά συρροή.

Ο κατηγορούμενος είναι 44 χρονών, η σύζυγός του 46 και ο γιός της συζύγου από προηγούμενο γάμο της 24 χρονών και όλοι μαζί, μένουν στο σπίτι του άνδρα.

Τα ξημερώματα προχθές, ο κατηγορούμενος απείλησε τη γυναίκα ενώ βρισκόταν στο σπίτι τους και τους είπε «θα σας εξαφανίσω όλους», απευθυνόμενος στη γυναίκα του την είχε «ηλίθια» και «βλαμμένη», έβρισε και τον 24χρονο γιό της.

Ο κατηγορούμενος αρχικά απείλησε τη σύζυγό του, στη συνέχεια χτύπησε τον γιό του με το χέρι στο πρόσωπο, προκαλώντας του σωματική βλάβη, τον απείλησε ότι «θα τον σκοτώσει, θα τον θάψει και θα τον βρουν νεκρό».

Η γυναίκα κάλεσε την Αστυνομία, τρεις αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι για να τον συλλάβουν, τους οποίους έβρισε χυδαία, τους είπε ότι έχει …γραμμένους τους ίδιους και τους νόμους, τους αποκάλεσε «σκουλήκια».

Στη συνέχεια επιτέθηκε εναντίον τους και βιαιοπράγησε, απωθώντας τους με αγκωνιές και κλωτσιές και τους είπε «αν τολμήσετε να με συλλάβετε θα σας γ….»!

Από τις αγκωνιές και τις κλωτσιές προκάλεσε σωματικές βλάβες στο πρόσωπο του ενός αστυνομικού και στο πόδι του δεύτερου…

Σε βάρος του 44χρονου κατέθεσαν μηνύσεις, η σύζυγός του, ο γιός της και οι τρεις αστυνομικοί.

Ο κατηγορούμενος κάθισε στο εδώλιο του κατηγορούμενου και όπως αποδείχτηκε στην ακροαματική διαδικασία αντιμετωπίζει πρόβλημα με το αλκοόλ και τη στιγμή που επεισοδίου ήταν μεθυσμένος.

Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου που το Δικαστήριο θα αποφασίσει αν το ζευγάρι πάει σε ποινική διαμεσολάβηση, με όρους την απομάκρυνση από την οικογενειακή εστία και να μην πλησιάζει την σύζυγό του.