Στα ίχνη του εμπρηστή που έκαψε δεκατρία αυτοκίνητα εταιρίας ενοικίασης αυτοκινήτων, βρίσκεται η Αστυνομία, μετά την αξιοποίηση υλικού από κάμερες στο χώρο στάθμευσης του ξενοδοχείο και στο πάρκινγκ της εταιρίας rent a car στην Άναξο της Λέσβου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ήδη έχει προσαχθεί ύποπτος, ο οποίος κατάγεται από άλλη χώρα, που φέρεται να έχει σχέση τόσο με τον ιδιοκτήτη της γνωστής εταιρίας ενοικίασης αυτοκινήτων, όσο και με τους άλλους ιδιοκτήτες στην περιοχή της Στύψης όπου έγιναν άλλοι δύο εμπρησμοί με ζημιές σε άλλο αυτοκίνητο και δύο μηχανάκια.

Τα πρώτα περιστατικά έγιναν στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου 3 Δεκεμβρίου στην περιοχή της Στύψης, όπου άγνωστος έβαλε φωτιά σε χώρο και ένα συνεργείο, προξενώντας ζημιές ένα αυτοκίνητο και δύο μηχανάκια. Στην συνέχεια κατευθύνθηκε στην περιοχή της Άναξου όπου έβαλε φωτιά σε χώρο στάθμευσης του ξενοδοχείο και στο πάρκινγκ της εταιρίας ενοικίασης αυτοκινήτων με αποτέλεσμα να καούν ολοσχερώς δεκατρία αυτοκίνητα ενώ άλλα τρία υπέστησαν υλικές ζημιές.