Ο Ηλίας Μϊχος βάζει στο κάδρο των εξελίξεων ένα ακόμα πρόσωπο το οποίο φέρεται να έχει εμπλοκή στην υπόθεση των βιασμών και της μαστροπείας της 12χρονης στoν Κολωνό. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το μεσημέρι της Πέμπτης (24/11) ο Ηλίας Μίχος κατονόμασε άνδρα τον οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, βαραίνουν τα ίδια ή και βαρύτερα αδικήματα.

Ο Ηλίας Μίχος, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος, φέρεται να αναφέρθηκε σε ένα πρόσωπο που όπως είπε εκμεταλλευόταν το κορίτσι πριν γνωριστεί με τον ίδιο. Το όνομα το οποίο έδωσε ο 53χρονος είναι το «Γιώργος», κάτοικος Κολωνού ενώ δεν έχει κάποια σχέση με την οικογένεια της 12χρονης αλλά ούτε γνωρίζεται με τον Ηλία Μίχο.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, φέρεται να το έχει κατονομάσει και το κορίτσι στην τέταρτη κατάθεση που έδωσε στην ΓΑΔΑ. Φέρεται να έχει πει πως ο συγκεκριμένος άνδρας την εξέδιδε στο διαμέρισμα airbnb που έχει αναφερθεί.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του Star Channel, ο Ηλίας Μίχος είναι ανήσυχος και δείχνει να φοβάται τη διεύρυνση των κατηγοριών που τον βαραίνουν και γι’ αυτό δείχνει αποφασισμένος να μιλήσει για πρόσωπα που γνωρίζει και που σχετίζονται με το κορίτσι.