Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την εκτέλεση των τεσσάρων ενταλμάτων σύλληψης που εξέδωσε η 33η τακτική ανακρίτρια για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει δύο συλλήψεις, ανδρών ηλικίας 35 και 39 ετών αντίστοιχα. Ο πρώτος διαμένει στα δυτικά προάστια και κατά πληροφορίες είναι άγαμος, ενώ ο δεύτερος στα βόρεια προάστια και έχει οικογένεια.

Αμφότεροι έχουν οδηγηθεί υπό άκρα μυστικότητα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και των άλλων δύο που κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης κάτω των 14 ετών.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι από τα τέσσερα εντάλματα σύλληψης, τα τρία αφορούν άτομα που είχαν προσέλθει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και είχαν αναφέρει απλά και μόνο διαδικτυακή επικοινωνία με το προφίλ του κοριτσιού στο blindchat.

Η ενημέρωση της ΕΛΑΣ αναφέρει ότι: Μέχρι στιγμής συνελήφθησαν με εντάλματα από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής 2 Έλληνες (35 και 39 ετών) για την υπόθεση μαστροπείας στον Κολωνό.