Οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη δράση του γνωστού πρώην παίκτη ριάλιτι που συνελήφθη για ναρκωτικά στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, είναι αποκαλυπτικές.

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος έπεσε στα δίχτυα της δίωξης ναρκωτικών και συνελήφθη μετά από μπλόκο που του έστησαν οι αστυνομικές αρχές, καθώς στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν πάνω από 200 γραμμάρια κοκαΐνης.

Ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο υπερπολυτελές αυτοκίνητό του

Βίντεο-ντοκουμέντο, που αναρτήθηκε στο facebook από την Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δείχνει τους άνδρες της δίωξης ναρκωτικών να κάνουν φύλλο και φτερό το υπερπολυτελές όχημα του νεαρού. Κατάφεραν να εντοπίσουν σε…ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη του πορτ μπαγκαζ, δυο σακουλάκια που περιείχαν συνολικά 234 γραμμάρια κοκαΐνης.

Εντοπισμός κοκαΐνης από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.

🚔📹Πάνω από 200 γραμμάρια #κοκαΐνη, εντόπισαν αστυνομικοί της Πιερίας, κρυμμένη σε πορτ μπαγκαζ οχήματος!▪Συνελήφθη ένα άτομο για διακίνηση ναρκωτικών!#Υποδιεύθυνση_Ασφάλειας_Κατερίνης #Δίωξη_Ναρκωτικών

Posted by Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας on Tuesday, November 1, 2022

«Το παιδί μου δεν είναι αλήτης»

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο του Star εκτός από τα ναρκωτικά, κατασχέθηκαν επίσης ένα κινητό τηλέφωνο, 2.000 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του 39χρονου, αλλά και το πανάκριβο -μισθωμένο με leasing – αυτοκίνητό του, με το οποίο φρόντιζε να…ποζάρει συχνά πυκνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για το συγκεκριμένο άτομο και γι΄ αυτό του έστησαν μπλόκο.

«Είμαι μάνα! Ήταν ένα αξιόλογο παιδί και είναι ένα αξιόλογο παιδί… αυτό θα το πω και θα το διατυμπανίσω σε όλο τον κόσμο, δεν ξέρω πώς έγινε αυτό το πράγμα… Ούτε αλήτης είναι, ούτε ξενύχτης είναι, ούτε πίνει, ούτε καπνίζει, είναι οικογενειάρχης, από οικογένεια!», λέει η μητέρα του πρώην παίκτη ριάλιτι.

Τι λέει πρώην συμπαίκτρια

«Αυτούς τους 6-7 μήνες που ήμασταν μαζί, σε καμία περίπτωση δεν είχα καταλάβει ποτέ κάτι τέτοιο. Σαν χαρακτήρας ήταν πολύ κοινωνικός, ήταν έντονος χαρακτήρας κι αρκετά αγαπητό παιδί μέσα στο σπίτι», λέει πρώην συμπαίκτρια και φίλη του 39χρονου.

Η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη κι ο γνωστός πρώην παίκτης ριάλιτι οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, ενώ σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ο 36χρονος δεν είπε τίποτα στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν και την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Ο Κωνσταντίνος Σόμαλης, τώρα πρόεδρος Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Πιερίας, σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, είπε ότι ο οδηγός συνελήφθη για κακούργημα οδηγήθηκε στον ανακριτή έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί και παραμένει κρατούμενος στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Κατερίνης λόγω της μυστικότητας της ανάκρισης δεν μπορούμε να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες πλην του γεγονότος ότι το πολυτελές όχημα κατασχέθηκε όπως προβλέπεται από το νόμο σε αυτές τις περιπτώσεις.