Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στο τραμ στο Παλαιό Φάληρο, αφού μια 16χρονη καταγγέλλει ότι δέχτηκε μέσα στο βαγόνι σεξουαλική επίθεση από έναν άνδρα και μάλιστα μπροστά σε κόσμο, μόνο που κανείς δεν αντέδρασε, όταν εκείνη φώναξε βοήθεια.

Σύμφωνα με το Mega, η μητέρα του κοριτσιού ανέφερε πως η ανήλικη γυρνούσε το μεσημέρι από το σχολείο της στην Καλλιθέα και κατευθυνόταν προς το σπίτι. Απέναντι της κάθισε ένας νεαρός, ο οποίος άρχισε να χαϊδεύει τα γεννητικά του όργανα. Από ένστικτο τον κατέγραψε με το κινητό της, αλλά εκείνος μετά από λίγο κάθισε δίπλα της.

«Με άγγιξε στα οπίσθια και κατεύθυνε μετά τα χέρια του στο δικό μου σώμα με ανώμαλο τρόπο. Την ώρα που τραβάω το χέρι και πάω να φύγω αρχίζει να με χουφτώνει και αρχίζω να φωνάζω» περιέγραψε η 16χρονη, όμως κανένας συνεπιβάτης δεν τη βοήθησε.

«Άρχισε στρίγγλιζε το παιδί να βοηθήσει κάποιος μέσα από το Τραμ, ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε, μου έκανε τρομερή εντύπωση, πετάχτηκε μία κυρία κάποια στιγμή “τι να κάνουμε να μας μαχαιρώσει αυτός”» σχολίασε η μητέρα της μαθήτριας.

Τότε, η 16χρονη κάλεσε μόνη της την Αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον άνδρα, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.