Ελεύθερος αφέθηκε την Παρασκευή (21/1) ο 42χρονος ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας με θύμα ανήλικη και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, με την αυτόφωρη διαδικασία.

Η δίκη αναβλήθηκε καθώς απουσίαζε η μητέρα της κοπέλας η οποία κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κατηγορούμενος ζήτησε να δικαστεί σήμερα και για αυτό δέχθηκε να διαβαστεί η ένορκη κατάθεση της καταγγέλλουσας μητέρας.

Η μητέρα του κοριτσιού ανέφερε στους αστυνομικούς πως η ανήλικη – 15,5 ετών σύμφωνα με τη δικογραφία κόρης της- την κάλεσε στο τηλέφωνο και της είπε έντρομη ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον 42χρονο.

Κατά την μητέρα ο 42χρονος την προσκάλεσε για καφέ και στη συνέχεια τη μετέφερε με το αυτοκίνητό του σε απόμερη περιοχή των Βασιλικών όπου προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Η ανήλικη – κατά την μητέρα της – αρνήθηκε, φώναξε δυνατά και τότε τη γύρισε πίσω στο σημείο της αρχικής τους συνάντησης, προτρέποντάς την όμως να μην μιλήσει σε κανένα.

Όπως ανέφερε η μητέρα, τον 42χρονο τον γνωρίζει χρόνια από το οικογενειακό της περιβάλλον.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία και στο σημείο αυτό ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την αναβολή της δίκης για κρείσσονες αποδείξεις, για να κληθεί να καταθέσει στο δικαστήριο η μητέρα.