Για ανωμοτί κατάθεση (σ.σ. ως ύποπτη τελέσεως αδικήματος) αναμένεται να κληθεί εντός της ημέρας η σύζυγος του 53χρονου Ηλία Μίχου, ήδη προφυλακισμένου για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό. Αυτό καθώς φαίνεται να προκύπτουν ενδείξεις «υπόθαλψης εγκληματία» και «απόπειρας χρηματισμού», με βάση τις αποκαλύψεις των τελευταίων ωρών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι εάν οι ενδείξεις είναι τόσο ισχυρές, τότε η 33η τακτική ανακρίτρια έχει τη διακριτική ευχέρεια αν εκδώσει άμεσα ένταλμα σύλληψης, όπως συνέβη και στην περίπτωση της 37χρονης μητέρας του ανήλικου κοριτσιού. Από εκεί και πέρα στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει και η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής στο Γκάζι, που το μεσημέρι της Τετάρτης (12/10) μίλησε στους δημοσιογράφους έξω από τα δικαστήρια και υποστήριξε ότι έχει βιντεοληπτικό υλικό με τον 53χρονο και την 12χρονο στον οίκο ανοχής της, όπως και με άλλα πρόσωπα.

Ήδη χθες η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε έφοδο και προχώρησε συλλήψεις εκδιδομένων γυναικών οι οποίες δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα, ενώ έγινε και κατάσχεση ψηφιακών πειστηρίων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στον συγκεκριμένο οίκο ανοχής πήγαιναν όντως ενήλικοι που κατόπιν συνεννόησης με τον 53χρονο (σ.σ. τηλεφωνικά και από διαδικτυακές εφαρμογές) ασελγούσαν στη 12χρονη. Η συγκεκριμένη γυναίκα αναμένεται να συλληφθεί και αυτή, εφόσον αυτά επιβεβαιωθούν από τα στοιχεία που φαίνεται πως υπάρχουν. Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι η ανήλικη έχει αναφέρει στις Αρχές τουλάχιστον 15 περιπτώσεις ανδρών που τη βίασαν, ωστόσο, εκτιμάται ότι ο αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος.

Όσον αφορά τους «πελάτες» η διαδικασία ταυτοποίησης έχει προχωρήσει σημαντικά και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων 48 ωρών να δούμε συλλήψεις. Πρόθεση της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων είναι το παιδί να καταθέσει όσο το δυνατόν λιγότερες φορές γίνεται, καθώς θα πρέπει να της επιδειχθούν φωτογραφίες από άτομα που ασέλγησαν σε βάρος της και ήδη η ψυχολογική της κατάσταση είναι πολύ άσχημη.