Τη δική τους φωνή στον «αέρα» του διαδικτύου αποκτούν τα παιδιά και οι νέοι που αντιστάθηκαν στον απατηλό κόσμο των ναρκωτικών και αποφάσισαν να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους.

Το διαδικτυακό ραδιόφωνο της θεραπευτικής κοινότητας «Στροφή» εγκαινιάζεται την ερχόμενη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου για να δώσει «βήμα» στους νέους που υπήρξαν χρήστες και κατάφεραν να πουν «όχι» στον θάνατο.

Με πρωτοβουλία της ραδιοφωνικής στήλης τετΡΑΔΙΟ του Δημήτρη Κανελλόπουλου (Ελευθεροτυπία) και του Κώστα Αρβανίτη (ΕΡΤ), το νέο αυτό ραδιόφωνο, για μία μέρα, θα φιλοξενήσει στη συχνότητά του μερικούς από τους πιο γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς που θα κάνουν τη δική τους εκπομπή, όπως ο Γιάννης Καλαμίτσης, ο Άρης Δαβαράκης, ο Γρηγόρης Ψαριανός, ο Γιάννης Πετρίδης, ο Κώστας Αρβανίτης, ο Παύλος Τσίμας και πολλά ακόμα γνωστά ονόματα.

Στην υποστήριξη της προσπάθειας το site www.e-tetRadio.gr και η ΕΡΤ η οποία παραχωρεί ευγενικά, ειδικά για εκείνη την ημέρα, την συχνότητα του Ράδιο Φιλία 106,7.

Οι εκπομπές θα γίνονται live στο στούντιο της θεραπευτικής κοινότητας «Στροφή» που βρίσκεται στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα.