Μπογιές στην είσοδο του σπιτιού του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης, Ζήση Ιωακείμοβιτς πέταξαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (21/7) άγνωστοι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου, την παρέμβαση στο σπίτι του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής στην Άνω Τούμπα πραγματοποίησε η «Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης».

«Η παρέμβαση πραγματοποιήθηκε ως ένδειξη αλληλεγγύης στον δίκαιο αγώνα του αναρχικού απεργού πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της «Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης».

«Δυστυχώς κατεβαίνοντας σήμερα από το σπίτι μου για να πάω στο γραφείο αντίκρισα το θέαμα που βλέπετε και εσείς. Δεν πτοούμαστε και συνεχίζουμε. Πάμε δυνατά» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Ζήσης Ιωακείμοβιτς.

Δυστυχώς κατεβαίνοντας σήμερα από το σπίτι μου για να πάω στο γραφείο αντίκρισα Το θέαμα που βλέπετε και εσείς.Δεν πτοούμαστε και συνεχίζουμε.Πάμε δυνατά.

Posted by Zisis Ioakeimobits on Wednesday, July 20, 2022

«Τέτοιου είδους πράξεις είναι απόλυτα καταδικαστέες, μας γυρίζουν σε σκοτεινές εποχές»

«Η Νέα Δημοκρατία Θεσσαλονίκης δεν πτοείται, δεν τρομοκρατείται από τέτοιου είδους ενέργειες, αντιθέτως θα συνεχίσει ακόμα πιο αποφασιστικά στον αγώνα της για την κοινωνική πρόοδο και ευημερία των πολιτών της περιοχής», τονίζει η Διοικούσα Επιτροπή ΝΔ Θεσσαλονίκης, σε ανακοίνωσή της για την επίθεση στην κατοικία του προέδρου της Ζήση Ιωακείμοβιτς.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για «επίθεση θρασύδειλων, οι οποίοι στην απέλπιδα προσπάθειά τους να τρομοκρατήσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους, δε διστάζουν να επιτεθούν ακόμα και στις οικίες τους, όπου κατοικούν με τις οικογένειές τους».

Υπογραμμίζεται δε, πως «τέτοιου είδους πράξεις είναι απόλυτα καταδικαστέες, μας γυρίζουν σε σκοτεινές εποχές και καταδεικνύουν την αντίληψη των ανθρώπων αυτών για τις δημοκρατικές αξίες και τα ατομικά δικαιώματα».

Στην ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης αναφέρεται ότι την επίθεση με μπογιές στην κατοικία του κ. Ιωακείμοβιτς, πραγματοποίησαν αναρχικοί – μέλη της «ελευθεριακής πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης», οι οποίοι, όπως επισημαίνεται, ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση σε μέσο του αντιεξουσιαστικού χώρου.