Θύματα κλοπής έπεσαν πυροσβέστες στο Άργος, την στιγμή που προσπαθούσαν να θέσουν υπό έλεγχο φωτιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή Καρακάξα στη Νέα Κίο, καθώς άγνωστοι πήραν τα πορτοφόλια και προσωπικά αντικείμενα τους, ενώ δεν δίστασαν κλέψουν ακόμα και τα κράνη.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, η πυροσβεστική υπηρεσία Άργους ενημερώθηκε για φωτιά στην περιοχή Καρακάξα στη Νέα Κίο, στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς έφτασαν και επιχείρησαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Άργους με τέσσερις άντρες. Όταν οι πυροσβέστες βγήκαν από τα οχήματά τους για να κάνουν κατάσχεση, άγνωστοι μπήκαν μέσα στο ένα όχημα και έκλεψαν τσάντες πορτοφόλια προσωπικά αντικείμενα των πυροσβεστών και έκλεψαν το υπηρεσιακό VHF το υπηρεσιακό κράνος και άλλα αντικείμενα που βρήκαν στην καμπίνα του πυροσβεστικού οχήματος.

Μετά την κατάσβεση της φωτιάς οι πυροσβέστες μπήκα στα οχήματά τους για να φύγουνε και εκεί αντιλήφθηκαν ότι λείπανε τα προσωπικά τους και τα υπηρεσιακά τους αντικείμενα. Ενημερώθηκε το αστυνομικό τμήμα Άργους και η ασφάλεια Άργους που έφτασαν στο σημείο για να κάνουν αναζητήσεις και να βρεθούν τα αντικείμενα, μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει βρεθεί κάτι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι πυροσβέστες όταν πάνε σε καταυλισμούς Ρομά αντιμετωπίζουν πάντα τέτοια προβλήματα. Πολλές φορές κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα και δέχονται επίθεση με πέτρες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η ασφάλεια Άργους έκανε εκτεταμένες έρευνες σε όλο το καταυλισμό και εντόπισε σχεδόν όλα τα κλοπιμαία και τα παρέδωσε στην Πυροσβεστική υπηρεσία Άργους.

Η Αστυνομία μετά από εκτεταμένους ελέγχους εντόπισε τα κλοπιμαία