Ενώπιον κλιμακίου του τμήματος Ανθρωποκτονιών θα βρεθούν το πρωί της Δευτέρας οι γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου προκειμένου να καταθέσουν όσα γνωρίζουν για την υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα pelop.gr, η Ελένη Λεγάτο κι ο Ανδρέας Πισπιρίγκου ενημερώθηκαν το πρώι της Κυριακής για τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Υπενθυμιζεται, ότι ο εν διαστάσει σύζυγος της 33χρονης και πατέρας των τριών παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, έχει καταθέσει ήδη, ενώ το ίδιο έχει συμβεί και με τον πατέρα του. Οι καταθέσεις τους δόθηκαν στο Ανθρωποκτονιών, στην Αθήνα.

«Το πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας θα μιλάει για εγκληματική ενέργεια»

Το πόρισμα του ιατροδικαστή Καρακούκη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας αναμένεται να βγει την Τρίτη (21/6), το οποίο φέρεται να «μιλάει» για εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μega και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο στο πόρισμα θα υπάρχουν αναφορές πως ο θάνατος των δύο μικρότερων παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη προήλθε από εγκληματική ενέργεια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ιατροδικαστής στο πόρισμά του έχει καταλήξει ότι ο θάνατος της Μαλένας και της Ίριδας προήλθε από ασφυξία.

Παράλληλα, αύριο αναμένεται να καταθέσει στις Αρχές ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη, ενώ τα επόμενα 24ωρα θα καταθέσουν και άλλα 5 συγγενείς του ζευγαριού.

Σημειώνεται πως ο Μάνος Δασκαλάκης στη νέα του κατάθεση στις Αρχές για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, δέχθηκε την ερώτηση για το αν η εν διαστάσει σύζυγός του σκότωσε τα τρία παιδιά. Εκείνος απάντησε ότιη Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε την Τζωρτζίνα, αλλά για τα άλλα δύο παιδιά φέρεται να είπε πως: «Δεν υπάρχουν στοιχεία που να με κάνουν να πιστεύω ότι τα σκότωσε».