Ραγίζει καρδιές η μαντινάδα που «αφιέρωσε» στον αδικοχαμένο 22χρονο που έπεσε νεκρός στον Μυλοπόταμο της Κρήτης από τις σφαίρες του 44χρονου συγχωριανού του, η σύζυγός του, που έμεινε να μεγαλώνει μόνη της το νεογέννητο μωρό τους.

Λίγες ώρες πριν από την κηδεία του 22χρονου, σύμφωνα με το cretapost.gr, η νεαρή γυναίκα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία συγκλονιστική μαντινάδα.

«Πως τον αποχωρίστηκες απού δεν είχες άλλο

το γιο σου απού θα ναι μοναχός στου δρόμου του το ζαλο

Στο νέϊκό σου πρόσωπο ζωγραφισμένη η θλίψη

που΄ναι ο αέρας τση χαράς δα μπλιό για να φυσήξει

Οντέ μου το πρωτόπανε πως θελα το πιστέψω

πως ήπρεπε τον υστερνό χαιρετισμό να πέψω…» γράφει στη μνήμη του 22χρονου.

Μαντινάδα για τον 22χρονη

Στις 17:00 το απόγευμα η κηδεία

Το τελευταίο αντίο θα πουν στις 17:00 το απόγευμα συγγενείς και φίλοι στον 22χρονο. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Παναγίας Πεντηκοστής και η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του αγίου Μάμα.

Χθες, Δευτέρα μέσα σε κλίμα οδύνης και σπαραγμού βαφτίστηκε ο νεογέννητος γιος του 22χρονου, όπως επιβάλει το έθιμο και πήρε το όνομα του πατέρα του.

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον δράστη του φονικού

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση όπως και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων άσκησε ο εισαγγελέας Ρεθύμνου στον 44χρονο που πυροβόλησε και σκότωσε τον 22χρονο.

Ο δράστης με σκυμμένο το κεφάλι και παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης πέρασε το κατώφλι του δικαστικού Μεγάρου Ρεθύμνου ενώ ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον εισαγγελέα για να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής.

Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος έχει ομολογήσει την πράξη του και μάλιστα συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας στο αστυνομικό τμήμα Ρεθύμνου όπου και παραδόθηκε.

Ο ίδιος μάλιστα παρέδωσε στους αστυνομικούς και το όπλο με το οποίο πυροβόλησε και σκότωσε τον 22χρονο έξω από το σπίτι της αδερφής του.

«Με σημάδευε ο αδερφός του με όπλο»: Συγκλονίζει η σύζυγος του θύματος

Η σύζυγος του 22χρονου συντετριμμένη μίλησε στο «Live News»: «Δεν ήταν για κτηματικά, όχι, όχι. Τον ζήλευαν επειδή ήταν δυνατός. Κι ο αδελφός του (σ.σ. του δράστη) είχε σηκώσει όπλο και σημάδευε εμένα μια φορά και ήμασταν στα δικαστήρια. Κι ήμουν έγκυος τότε. Γιατί είναι “άρρωστοι”. Είναι από τα Χριστούγεννα. Όλες αυτές οι φασαρίες και τις δημιούργησαν αυτοί. Πηγαίναμε στα δικαστήρια. Δίπλα ήταν τα σπίτια…» είχε πει η νεαρή.