Η τελευταία ημέρα της ζωής της 9χρονης Τζωρτζίνας φαίνεται να βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών για τις συνθήκες θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Όπως μετέδωσε το Mega, στις 29 Ιανουαρίου, ημέρα που η Τζωρτζίνα άφησε την τελευταία της πνοή, η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, δεν αποχώρησε από το δωμάτιο, σύμφωνα με όσα είπαν οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, που κλήθηκαν για κατάθεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιώργου Αναστασόπουλου από την εφημερίδα «Πελοπόννησος» όμως, η κατηγορουμένη το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, πέντε ώρες πριν το τραγικό και απροσδόκητο τέλος της Τζωρτζίνας, έφυγε για λίγα λεπτά από το δωμάτιο του Παίδων για να συναντήσει δύο πρόσωπα από το περιβάλλον της.

Μάλιστα, όπως είπε ο δημοσιογράφος, η συνάντηση έγινε στο κυλικείο. Τα δύο άτομα προσπάθησαν να περάσουν απαρατήρητα, ενώ ερώτημα παραμένει η σχέση των δυο επισκεπτών με φαρμακευτικές ουσίες.

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν τα έκανε μόνη της – Ό,τι και να κάνει δε θα αποφυλακιστεί» λέει ο Βασίλης Καπερνάρος

Την εκτίμηση ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έκανε μόνη της όσα της αποδίδονται αλλά και ότι «δεν θα αποφυλακιστεί ό,τι και να κάνει» εξέφρασε ο δικηγόρος, Βασίλης Καπερνάρος, μιλώντας για τις εξελίξεις στην υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

Ο γνωστός δικηγόρος ανέφερε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι σε καμία περίπτωση στα εγκληματολογικά χρονικά δεν υπάρχει ισχυρισμός της μάνας για ανθρωποκτονία έστω από αμέλεια από ιατρικό προσωπικό και ακόμα εκείνη να μην έχει σκεφτεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη είτε αστικά είτε ποινικά για να βρει το δίκιο της.  «Αυτό σημαίνει αυτό που λέει ότι φταίνε οι γιατροί είναι απύθμενο ψέμα. Δεν είναι δυνατόν να ισχυρίζεσαι ότι σου σκότωσαν το παιδί και να λες “τι να κάνουμε; Άνθρωποι είμαστε;”» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ.