Αποφασισμένος να πάρει την υπόθεση στα χέρια του σε μια προσπάθεια να καταδείξει ότι η δολοφονία της Καρολάιν δεν ήταν προμελετημένη φαίνεται πως είναι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Οι καταθέσεις μαρτύρων στην υπόθεση της δολοφονίας της νεαρής μητέρας συνεχίζονται σήμερα (14/4) με τον 34χρονο πιλότο να έχει, ήδη, δείξει τις προθέσεις του για την γραμμή που θα ακολουθήσει ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. «Ατσαλάκωτος» αλλά και καλά… διαβασμένος ο κατηγορούμενος επιχειρεί με μπαράζ ερωτήσεων στους μάρτυρες να φιλοτεχνήσει το προφίλ του καλού συζύγου και πατέρα αλλά και του φιλόζωου. Κάνοντας χρήση της δυνατότητας που του παρέχει ο νόμος ο κατηγορούμενος από μικροφώνου ως… άλλος συνήγορος προσπαθεί να κλονίσει τα στοιχεία που τον φέρνουν αντιμέτωπο με την ποινή των ισοβίων.

«Την αγαπούσα και την αγαπώ» ήταν οι πρώτες λέξεις που είπε στο δικαστήριο αναφερόμενος στην άτυχη Καρολάιν αλλά δεν κατάφερε απαντήσει στην κρίσιμη ερώτηση της γειτόνισσας τους στα Γλυκά Νερά που τον ρώτησε «γιατί το έκανε»«Ξέρεις μέσα σου πόσο λάτρευα την Καρολάιν» της είπε επιχειρώντας, παράλληλα, μέσα από τις απαντήσεις των μαρτύρων να συμπληρώσει το πάζλ του καλού παιδιού που έπραξε το αδιανόητο σε μια κακιά στιγμή σκοτώνοντας την αγαπημένη του σύζυγο και πνίγοντας το σκύλο της.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και η Καρολάιν

Στη μαρτυρία της συμβούλου ψυχικής υγείας θα επικεντρωθεί σήμερα, εκτός απροόπτου, το ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας. Η συγκεκριμένη μάρτυρας θεωρείται κομβικής σημασίας καθώς συναντούσε το ζευγάρι και είχε ακούσει τις εξομολογήσεις της Καρολάιν για τη σχέση της με τον 34χρονο πιλότο.

Η μάρτυρας έχει κάνει λόγο για «σχέση συνεξαρτητική» και ένα ζευγάρι που ζούσε μια αρρωστημένη κατάσταση. «Από το Νοέμβριο του 2020 μέχρι αρχές Φεβρουαρίου 2021 που έλαβαν χώρα οι συνεδρίες, έβλεπα την όψη της (σ.σ. Καρολάιν) να αλλοιώνεται και να φεύγει η λάμψη από τα μάτια της» έχει καταθέσει η σύμβουλος ψυχικής υγείας υποστηρίζοντας πως η Καρολάιν ήθελε να φύγει από το σπίτι της οικογένειας αλλά αγαπούσε τον κατηγορούμενο. «Έλεγε ότι είναι ερωτευμένη με το σύζυγό της, αλλά τον σιχαίνεται. Αυτό κατά την επαγγελματική μου γνώμη σήμαινε ότι ουσιαστικά η Καρολάιν ήταν ερωτευμένη με το πρόσωπο του κατηγορουμένου αλλά σιχαινόταν το άτομό του» αναφέρει η μάρτυρας συμπληρώνοντας πως την ώρα που η Καρολάιν ένιωθε εγκλωβισμένη ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος χαρακτήριζε το γάμο τους τέλειο. «Μου έλεγε πως φοβάται, χωρίς να μου λέει σε τι συνίσταται ο φόβος της» ανέφερε στην κατάθεση της η μάρτυρας.