Για το πώς είδε η Ρούλα Πισπιρίγκου όσα υποστήριξε ο Μάνος Δασκαλάκης στη συνέντευξη που έδωσε στην Αγγελική Νικολούλη μίλησε ο εκ των δικηγόρων της, Όθωνας Παπαδόπουλος, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση της πελάτισσάς του που βρίσκεται στη φυλακή.

«Είναι ειλικρινής η περιγραφή του Μάνου Δασκαλάκη κι είναι όμοια με αυτήν που έχει δώσει σε προγενέστερο χρόνο και παρουσιάζεται σε κάποια σημεία ως στοργική κι υπερπροστατευτική μητέρα. Είναι ειλικρινές αυτό που λέει ότι η Ρούλα ήταν ιδανική στον ρόλο της μητέρας. Οι περιγραφές που δίνει για την εξέλιξη της σχέσης τους είναι πανομοιότυπες με αυτές που έχει δώσει και η ίδια η Ρούλα. Μέσα στη φυλακή έχει χάσει έξι κιλά… Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και σε κατάσταση πίεσης που δεν έχει διάθεση να φάει.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου πληροφορήθηκε για αυτά που είπε ο Μάνος Δασκαλάκης στη συνέντευξη κι είχε δει το trailer. Δεν έχει να κάνει κάποιο σχόλιο. Αυτό που απασχολεί την κατηγορουμένη είναι η κατηγορία που αντιμετωπίζει», ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».