Ξεσπά ο πατέρας των τριών κοριτσιών που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα για όσα ακούγονται τόσο καιρό εναντίον του ίδιου και της μητέρας των παιδιών. «Να ξέρετε, ότι μόλις τελειώσει όλο αυτό, όσα γράφονται, δεν θα το αφήσουμε έτσι, γιατί οι ανακρίβειες είναι πολλές. Μόνο κακό μας έχουν κάνει» δηλώνει ο πατέρας των τριών παιδιών στην εφημερίδα «Πελοπόννησο».

Ο Μάνος Δασκαλάκης θεωρεί πως η περιπέτειά του δεν θα τραβήξει ακόμα για πολύ. «Το δίκιο θα το βρω, όταν τελειώσει όλο αυτό. Και πιστέψτε με… δεν θ’ αργήσει. Δεν μπορείτε να φανταστείτε, ούτε στο 1%, τι κακό μας έχουν κάνει» ξεσπά.

Ως πρόσωπο του τοπικού ποδοσφαίρου, αλλά και καλλιτέχνης – τραγουδιστής ο Μάνος Δασκαλάκης δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που ζει και κυρίως τον αρνητικό αντίκτυπο στην κοινωνία και λέει: «Σας μιλάω ως χρόνια πολίτης της Πάτρας. Και στηριζόμενος από όλες τις εφημερίδες. Και με μία άψογη σχέση με όλον τον κόσμο της Πάτρας. Για ένα άρθρο και λίγο δημοσίευση».

Στο μεταξύ, το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο κλιπ με πρωταγωνιστή τον Μάνο Δασκαλάκη. Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», που δημοσιοποίησε το βίντεο, αναφέρθηκε σε ένα σχόλιο που έκανε από κάτω η Τζωρτζίνα«Τέλειο μπαμπά, είμαι η Τζωρτζίνα», έγραφε το σχόλιο από το προφίλ μιας γυναίκας κάτω από το βίντεο, πριν από έναν χρόνο.

Το σχόλιο της Τζωρτζίνας στο βίντεο κλιπ του μπαμπά της

Η εκπομπή επικοινώνησε με την οικογένεια των παιδιών προκειμένου να διαπιστώσει εάν είναι γραμμένο από το παιδί ή πρόκειται για ψεύτικο λογαριασμό. Όπως ανέφερε ο Γιώργος Σόμπολος όντως το παιδί έγραψε το συγκεκριμένο σχόλιο από κινητό τηλέφωνο, χρησιμοποιώντας το προφίλ οικογενειακής φίλης.