Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα, που έχασαν τη ζωή τους υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες. Άτομο που παραβρέθηκε στην κηδεία της Τζωρτζίνας αναφέρεται στο μακιγιάζ που είχε το αδικοχαμένο κορίτσι, κάτι που σχολίασε χθες ο επίτιμος ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ειδικότερα, ο κ. Κατερινόπουλος  υποστήριξε χθες κάποιος πήγε στο γραφείο τελετών που είχε αναλάβει την κηδεία ενός εκ των τριών κοριτσιών, χωρίς να αναφέρει για ποιο μιλάει και ρώτησε αν καλύφθηκαν οι μώλωπες που είχε στο πρόσωπό του.

Σήμερα, άτομο από το περιβάλλον της οικογένειας στην Πάτρα μίλησε στον ΑΝΤ1 και υποστήριξε ότι το μακιγιάζ στο πρόσωπο του παιδιού είχε προκαλέσει εντύπωση στους παρισταμένους της κηδείας της Τζωρτζίνας.

«Στην κηδεία της Τζωρτζίνας έγινε σούσουρο, ανάμεσα σε εμάς που παραβρεθήκαμε γιατί το πρόσωπο του παιδιού ήταν περασμένο με μέικαπ. Όλοι παραξενευτήκαμε. Όταν πλησίασαν το παιδί για να το αποχαιρετήσω είδα στο αριστερό του μάγουλο σημάδια. Σαν χτυπήματα. Δεν έδωσα τότε μεγάλη σημασία, όμως τώρα με όλα όσα ακούγονται, όλοι εδώ στην Πάτρα το συζητάμε. Γιατί ένα παιδάκι να ήταν βαμμένο;» αναφέρει.

Το γραφείο τελετών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, επιβεβαιώνει ότι υπήρξε μέικαπ στο παιδί αλλά αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.