Απολογείται σήμερα Τρίτη (8/3) ο 60χρονος για το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα, ομολογώντας μόνο τη δολοφονία του ζευγαριού κι όχι των δύο παιδιών τους επειδή του χρωστούσαν κάποια ενοίκια. Ο 60χρονος σήμερα θα περάσει την πόρτα του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί, μετά την 48ωρη προθεσμία που ζήτησε και πήρε.

Την ίδια στιγμή νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στος φως της δημοσιότητας για το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα.

Ο δράστης χρησιμοποίησε το μαξιλάρι ως σιγαστήρα

Σύμφωνα ο 60χρονος δολοφόνος έβαλε στο πρόσωπο της 37χρονης μητέρας ένα μαξιλάρι, της κόλλησε το πιστόλι στο κεφάλι και την πυροβόλησε μια φορά. Ο δράστης χρησιμοποίησε το μαξιλάρι ως σιγαστήρα για να μην ακουστεί ο θόρυβος, ενώ τον σύζυγο της άτυχης γυναίκας τον πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι για να είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα.

Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, προέκυψε ότι ο καθ’ ομολογίαν δράστης πυροβόλησε το ζευγάρι στο κρεβάτι την στιγμή που κοιμόταν.

«Δε θέλω να θυμάμαι»

Δράστης του μακελειού στην Ανδραβίδα

Αντίθετα ο 60χρονος ισχυρίστηκε ότι ο 32χρονος του επιτέθηκε και σκότωσε πρώτα τον ίδιο και μετά τη γυναίκα του.

«Είχαμε τσακωθεί στο τηλέφωνο, και πήγα στο σπίτι να λύσουμε τις διαφορές. Του ζήτησα να φύγουν από το σπίτι, αλλά αρνήθηκε και μου επιτέθηκε. Τότε αντέδρασα έβγαλα το πιστόλι από το τσαντάκι και τους σκότωσα», φέρεται να είπε ο δράστης.

Όσον αφορά τη δολοφονία των δύο παιδιών, ηλικίας 2 και 3 ετών, στους αξιωματικούς της Ασφάλειας είπε σύμφωνα με πληροφορίες ότι: «δεν θέλω να θυμάμαι. Δεν χωράει συγχώρεση γι’ αυτό». Τα δύο αγοράκια είχαν βρει ασφυκτικό θάνατο, ενώ το μικρότερο μάλιστα βρίσκονταν στην κούνια του. Ο 60χρονος αύριο Τρίτη (8/3) θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί, ενώ έχει βρεθεί το όπλο του εγκλήματος.

Έτσι έφτασαν στα ίχνη του

πιστόλι Ανδραβίδα

Οι αστυνομικοί εκτός από το φονικό όπλο, εντόπισαν και το μπουφάν που φορούσε ο κατηγορούμενος το απόγευμα του τετραπλού φονικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάμερα ασφαλείας τον είχε καταγράψει για 1,5 λεπτό όταν πήγαινε στο σπίτι της οικογένειας από την Αλβανία.

Από τον σωματότυπο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου, κατάλαβαν ότι ο ύποπτος είναι ο 60χρονος και τον αναζήτησαν από την πρώτη στιγμή στο σπίτι του, αλλά έλειπε.

Αξιοποιώντας πληροφορίες έφτασαν στα ίχνη του, και όταν έκανε το λάθος και επέστρεψε από την Πάτρα στην Ανδραβίδα, τον μπλόκαραν με οχήματα της αστυνομίας και αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Για 6 χιλιόμετρα τον ακολουθούσαν περιπολικά της αστυνομίας στην εθνική οδό, και όταν έφτασαν κοντά στο στάδιο κλιμάκιο της ΟΠΚΕ του έστειλε μπλόκο. Όταν ο δράστης είδε τους πάνοπλους αστυνομικούς, φοβήθηκε για την ζωή του και έβγαλε τα χέρια του από το παράθυρο του αγροτικού και παραδόθηκε.