Τρία ερωτήματα θέτουν οι γιατροί που ενεπλάκησαν στη νοσηλεία της 9χρονης Τζωρτζίνας, της μίας εκ των τριών αδερφών από την Πάτρα, που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια και η υπόθεση των οποίων έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία.

Οι γιατροί, όπως αναφέρει το pelop.gr, θέτουν μία σειρά από ερωτήματα, που κρίνουν ότι δεν μπορούν να εξηγηθούν ιατρικά και αυτά καλείται να διαλευκάνει η έρευνα των Αρχών.

  • Το πρώτο ερώτημα αφορά στα συμπτώματα που ανέφερε η μητέρα ότι παρουσίασε η Τζωρτζίνα τον Απρίλιο του 2021, δηλαδή νευρολογικά προβλήματα και σπασμούς, τα οποία, ωστόσο, δεν διαπίστωσε κανείς άλλος στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.
  • Το δεύτερο αφορά στην πεποίθηση των γιατρών ότι το παιδί, που πέθανε από ανακοπή, δεν είχε κανένα καρδιολογικό πρόβλημα.
  • Το τρίτο ερώτημα αποτελεί ο απινιδωτής που τοποθετήθηκε στην Τζωρτζίνα στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Εκεί νοσηλεύτηκε σε απλό θάλαμο, όπου και κατέληξε, με την αιτία θανάτου να παραμένει αδιευκρίνιστη. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να εντοπίσουν τα αίτια του θανάτου της, ενώ ούτε ο απινιδωτής «κατάφερε» να λύσει το μυστήριο.

Ετοιμάζονται για το μνημόσυνο των τριών παιδιών

Το πρωί της Κυριακής στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου στην Πάτρα συμπληρώνονται 40 ημέρες από τον θάνατο της Τζωρτζίνας ωστόσο θα γίνει μνημόσυνο και στη μνήμη των αδερφών της, της Ίριδας και της Μαλένας.

Κατερινόπουλος: Ίδιο χέρι αφαίρεσε τη ζωή της Μαλένας και της Τζωρτζίνας

Εγκληματική ενέργεια «βλέπει» πίσω από την υπόθεση με τα τρία παιδιά από την ίδια οικογένεια στην Πάτρα, που πέθαναν, υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, μέσα σε τρία χρόνια, ο επίτιμος ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος.

Μιλώντας στην Espresso, ο κ. Κατερινόπουλος εκτιμά ότι πίσω από τους θανάτους της 9χρονης Τζωρτζίνας και της 3,5 ετών Μαλένας στο νοσοκομείο κρύβεται το ίδιο πρόσωπο και δηλώνει βέβαιος ότι η υπόθεση θα εξιχνιαστεί καθώς «δεν είναι τόσο δύσκολη όσο χαρακτηρίζεται».