Ο φάκελος της σοκαριστικής υπόθεσης του θανάτου των τριών μικρών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα πήγε στο Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής και οι έρευνες είναι σε εξέλιξη προκειμένου να δοθούν απαντήσεις στα πολλά αναπάντητα ερωτήματα στην υπόθεση. «Όταν αναλαμβάνει το Ανθρωποκτονιών σημαίνει ότι θα γίνει μια πολύ σοβαρή και ενδελεχής έρευνα, ότι εάν υπάρχουν σκιές θα φύγουν», τόνισε ο συνδικαλιστής αστυνόμος, Στ. Μπαλάσκας.

«Γι’ αυτό και η εισαγγελία Πατρών έδωσε στην αστυνομία, η οποία με τη σειρά της έδωσε στο ειδικό τμήμα των Ανθρωποκτονιών που είναι από τα καλύτερα τμήματα της Ασφάλειας, να δει τι ακριβώς γίνεται», σημείωσε ο ίδιος στον ΣΚΑΪ.

«Τα πάντα είναι στο τραπέζι. Όταν αναλαμβάνει η αστυνομία καταλαβαίνετε ότι ερευνώνται τα πάντα», υπογράμμισε ο κ. Μπαλάσκας και συνέχισε:

«Θα βγάλουν άκρη γιατί αυτή η υπηρεσία έχει βγάλει άκρη σε πολύ πιο δύσκολες υποθέσεις. Σαφώς και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το αποτέλεσμα της έρευνας του Ανθρωποκτονιών αλλά θα πρέπει να υπάρχει και σαν εποπτική αρχή η αστυνομία.

Θα εξεταστούν όλα τα στοιχεία, θα κληθούν άνθρωποι, θα βγάλουμε αποτέλεσμα μέσα από αυτά που θα μας πουν. Θα γίνει μια πολύ σοβαρή δουλειά.

Πιστεύω ότι μέσα στις δύο επόμενες εβδομάδες θα έχουμε φτάσει στο τελικό αποτέλεσμα τουλάχιστον από τα στοιχεία που έχουμε μέχρι τώρα και επεξεργαζόμαστε».

Για την υπόθεση στην Κυψέλη που έχει επίσης συγκλονίσει το πανελλήνιο, σχολίασε: «Είναι μια καραμπινάτη εγκληματική ενέργεια από δύο ανθρώπους. Είναι τελείως διαφορετικό, είναι μια καθαρή εγκληματική πράξη».