Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με τα τρία αδέρφια που πέθαναν σε τρία χρόνια στην Πάτρα και έχει συνταράξει την ελληνική κοινωνία. Ο φάκελος της υπόθεσης που είχε χθες φτάσει στα χέρια της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Πάτρας, θα διαβιβαστεί, έπειτα από εισαγγελική παρέμβαση, στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αθηνών. Η υπηρεσία θα λάβει εκ νέου καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους και ο εισαγγελέας έχει ζητήσει να γίνουν τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις.

Μέσω του δικηγόρου τους, οι γονείς που έχασαν τα τρία μικρά κοριτσάκια τους στην Πάτρα, εξέδωσαν μια κοινή δήλωση, η οποία αναφέρεται στα αίτια των θανάτων των κοριτσιών προσθέτοντας πως με ιδιαίτερη ικανοποίηση οι γονείς πληροφορήθηκαν την έναρξη της εισαγγελικής έρευνας για να διαλευκανθούν πλήρως.

Επισημαίνει ωστόσο πως τις τελευταίες ώρες προκύπτουν ανακριβή δημοσιεύματα και σχόλια τα οποία και όπως φαίνεται προκάλεσαν την δήλωσή του εκ μέρους των γονέων των τριών κοριτσιών.

«Αφήστε μας στον πόνο μας. Δεν θέλουμε να πούμε κάτι άλλο. Θρηνούμε τρία κορίτσια, πρόσφατα την Τζωρτζίνα μας. Προσπαθούμε να σταθούμε όρθιοι» ξέσπασε νωρίτερα ο πατέρας των τριών κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης.