Μια ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία ήρθε στη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες: μια οικογένεια στην Πάτρα έχασε τα τρία αγγελούδια του μέσα σε τρία χρόνια. Όπως αναφέρουν οι αρχικές πληροφορίες, φαίνεται πως οι αιτίες του θανάτου των τριών κοριτσιών είναι διαφορετικές και οι γονείς και οι γιατροί ψάχνουν απαντήσεις.

«Η Τζωρτζίνα έφυγε το Σάββατο. Ήταν 9 ετών. Είχε παρουσιάσει πρόβλημα και πέρυσι την άνοιξη, είχε νοσηλευτεί στη ΜΕΘ, τα είχε καταφέρει. Είχαν βάλει και απινιδωτή στην καρδούλα της, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε. Είχε πάει στην Αθήνα για κάποιους ελέγχους, υπήρχε κάποιο πρόβλημα και τελικά έφυγε από τη ζωή», αναφέρθηκε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Σύμφωνα με τον Κ. Φλαμή από το flamis.gr, ο οποίος έχει επικοινωνία με τη μητέρα των παιδιών, «είναι διαφορετικός ο λόγος που τα κοριτσάκια έφυγαν από τη ζωή. Η Ίριδα, σε ηλικία 6 μηνών, ουσιαστικά πέθανε στον ύπνο της, από αιφνίδιο συμβάν. Η Μαλένα 3,5 ετών, είχε πρόβλημα και με καρκίνο, αλλά ουσιαστικά έφυγε από άλλον λόγο.

Είναι πραγματικά μια πολύ περίεργη ιστορία. Οι γιατροί σηκώνουν τα χέρια ψηλά προς το παρόν. Υπάρχει μία λύση να στείλουν κάποια όργανα από τη Τζωρτζίνα στο εξωτερικό για να δουν αν υπήρχε κάτι γονιδιακό, όμως μέχρι τώρα ο γονιδιακός έλεγχος που έχει γίνει δεν έχει δείξει κάτι».

Ο κ. Φλαμής ανέφερε πως μίλησε χθες με τη μητέρα μέσω μηνυμάτων. «Είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, έχει χάσει τρία κορίτσια μέσα σε τρία χρόνια».