Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την δολοφονία του Άλκη, καθώς προκύπτουν νέες καταθέσεις, ενώ φωτογραφίες των δραστών κυκλοφόρησαν στη δημοσιότητα. Μάλιστα, έγιναν περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές για τον 20χρονο που διαφεύγει της σύλληψης και βρίσκεται στην Αλβανία.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, έφυγε νόμιμα και δεν έγινε αντιληπτός από τις αρχές, μέχρι που ήταν αρκετά αργά.

Συγκεκριμένα, από την έρευνα της Αστυνομίας φαίνεται ότι πέρασε τα σύνορα και ειδικότερα τον συνοριακό σταθμό της Δροσοπηγής 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (3/2). Αυτό σημαίνει ότι ξεκίνησε το ταξίδι την Τετάρτη, ενώ η δολοφονία διαπράχθηκε τη Δευτέρα (1/2).

Παρόλα αυτά, δεν έχει γίνει γνωστό επισήμως αν πέρασε μόνος του, με λεωφορείο ή αυτοκίνητο.

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη

Τι αναφέρουν ανεπίσημες πληροφορίες

Το ρεπορτάζ για το δελτίο ειδήσεων του Star, σημειώνει ότι σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, ο 20χρονος διέφυγε μαζί με μέλη της οικογένειας του.

Οι συγκεκριμένες πληροφορίες αναφέρουν πως πέρασε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας του, ενώ μαζί ήταν και η γιαγιά του. Είναι από ένα χωριό της Κορυτσάς και για αυτό πέρασαν από τον συνοριακό σταθμό της Δροσοπηγής

Έτσι έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, αφού έχει αποδειχθεί ότι έχει φύγει και έχει προσδιοριστεί, αφού υπάρχει ο αριθμός διαβατηρίου και ότι περάσει συγκεκριμένη ώρα

Η αλβανική Αστυνομία είναι ενήμερη, με τις ελληνικές αρχές να αναζητούν ένα ακόμη πρόσωπο που δεν έχει ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής για την συμμετοχή στην αιματηρή συμπλοκή.