Σε καμία εγκληματική ενέργεια δεν έχουν χρησιμοποιηθεί τα τρία καλάσνικοφ και τα άλλα όπλα που βρέθηκαν στη μεζονέτα στην περιοχή Χρυσή Ακτή Παναγιάς στη Νέα Αγχίαλο Βόλου, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έρευνας.

Στη μεζονέτα συνελήφθησαν έπειτα από επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και της ΕΚΑΜ οι καταζητούμενοι για ληστείες, Σπύρος Χριστοδούλου και Γρηγόρης Τσιρώνης, ενώ αυτοκτόνησε ο συνεργός τους, Σπύρος Δραβίλας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, κατά την επιχείρηση της αστυνομίας πριν από την επέμβαση των αστυνομικών ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί μέσα από το σπίτι και όταν αργότερα παραδόθηκαν οι δύο καταζητούμενοι, ισχυρίστηκαν ότι ο σύντροφός τους αυτοκτόνησε για να μη συλληφθεί.

Ο Γρηγόρης Τσιρώνης δήλωσε αρχικά ότι είναι ο Σπύρος Δραβίλας, με αποτέλεσμα να υπάρξει σύγχυση σε ό,τι αφορά την ταυτότητα του νεκρού, που αρχικά εξετάστηκε να πρόκειται για έναν ακόμα καταζητούμενο της συμμορίας των ληστών του Διστόμου, τον Γιώργο Πετρακάκο. Από την εξέταση των δακτυλικών αποτυπωμάτων όμως ξεκαθαρίστηκε η υπόθεση.

Η έρευνα των Αρχών για την υπόθεση συνεχίζεται.