Συνεχίζεται το θρίλερ της υπόθεσης βιασμού της Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη, μετά τις τοξικολογικές εξετάσεις. Η 24χρονη μίλησε διαδικτυακά στο Instagram με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για την ημέρα που έκανε την καταγγελία για τον βιασμό της στην αστυνομία και τα όσα έζησε μέχρι να δώσει ούρα για τις τοξικολογικές εξετάσεις.

«Ένας βιασμός δεν προκύπτει μόνο από τα χάπια. Γύρω στις 12 το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς ήμουν στο αστυνομικό τμήμα. Υπολογίζω ότι γύρω στις 3 με 3:30 το προηγούμενο βράδυ κατανάλωσα το χάπι.

Μου πήρε κατάθεση ένας αστυνόμος και ενώ είχα πει ότι ήμουν σε αυτό το ξενοδοχείο δεν είχαν δώσει εντολή για να μην καθαριστεί το συγκεκριμένο δωμάτιο. Έπειτα άλλαξαν βάρδια οπότε ο αστυνομικός που ήρθε είπε ότι “κακώς παίρνετε κατάθεση από την κοπέλα και δεν έχετε διατάξει να μην καθαριστεί το δωμάτιο” και έπειτα έδωσε την εντολή.

Έπειτα μου είπαν ότι άμεσα θα μου πάρουν αίμα και ούρα και θα κάνω ιατροδικαστική εξέταση. Σε τηλέφωνο με τον ιατροδικαστή, εκείνος ή εκείνη είπε ότι αρκεί η εξέταση του αίματος. Την επόμενη ημέρα με πήγαν στον ιατροδικαστή για την εξέταση και τους παρακάλεσα να μην καθυστερήσει άλλο γιατί δεν άντεχα να μείνω άλλη μέρα χωρίς να πλυθώ.

Η εξέταση ούρων έγινε τελικά γύρω στις 9 με 10 το βράδυ της ημέρας που κατήγγειλα τον βιασμό μου» περιγράφει η Γεωργία.

Νωρίτερα, η Γεωργία Μπίκα σχολίασε την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας αφότου έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των τοξικιλογικών εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη.

«Δεν μου έδωσαν καν ουροσυλλέκτες (οι αστυνομικοί). Μου είπαν πως έπρεπε να βγω έξω και να πάω να αγοράσω. Έψαχνα για περίπου 40 λεπτά να βρω φαρμακείο. Έβλεπα θολά. Με τη βοήθεια του GPS βρήκα φαρμακείο και όταν γύρισα δεν μου είπε κανείς τους πως έπρεπε να δώσω ούρα εκείνη τη στιγμή», ανέφερε μιλώντας στον λογαριασμό του Instagram του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Βέβαια, η δήλωσή της έρχεται σε σύγκρουση με τα όσα ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., πως της παραχωρήθηκαν δύο σφραγισμένοι ουροσυλλέκτες έπειτα από συνεννόηση με την Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον, ανέφερε πως αφότου πήγε στην Αστυνομία «μου πήρε κατάθεση ένας αστυνομικός. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κι ενώ είχα πει πως βρισκόμουν σε αυτό το νοσοκομείο δεν είχαν δώσει καν εντολή για να μην καθαριστεί το δωμάτιο. Όταν άλλαξαν βάρδια, ο αστυνομικός που ήρθε είπε “κακώς παίρνετε κατάθεση από την κοπέλα, ενώ δεν έχετε διατάξει να μην καθαριστεί το δωμάτιο”».

«Τα αποτελέσματα είναι αρνητικά. Εμείς από την πρώτη στιγμή δηλώσαμε ότι δεν είχαμε σχέση με όσα μας κατηγορούσαν. Είχαμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη.

Η πρώτη αντίδραση της πλευράς του 27χρονου μετά τις τοξικολογικές

«Τα αποτελέσματα είναι αρνητικά. Εμείς από την πρώτη στιγμή δηλώσαμε ότι δεν είχαμε σχέση με όσα μας κατηγορούσαν. Είχαμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Οι εντολείς μου, στο άκουσμα των αποτελεσμάτων, δεν ένιωσαν απλώς ανακούφιση, αλλά δικαίωση. Επιφυλάσσονται του δικαιώματός τους εναντίον παντός υπευθύνου», δήλωσε ο Δημήτρης Τσάκος, δικηγόρος του Β.Λ. στο «Πρωινό».

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου, «εκείνοι επιμένουν στη θέση τους από την αρχή ότι δεν πρέπει να τους εμπλέκουν σε ζητήματα βιασμού. Επιμένουν ότι δεν βιάστηκε αλλά ήταν με τη συναίνεσή της η όποια πράξη».