«Για την κατηγορία του βιασμού, δεν την αποδέχομαι για κανένα ζωντανό οργανισμό στον πλανήτη. Τα υπόλοιπα θα τα αφήσω στην κρίση σας». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του κατηγορούμενου προπονητή ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου στο εδώλιο του οποίου κάθεται μετά από καταγγελία αθλήτριας ότι την βίασε στην ηλικία των 11 ετών.

Η δίκη διεκόπη για τις 26 Ιανουαρίου ενώ λίγο νωρίτερα το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της νεαρής αθλήτριας να καταθέσει κεκλεισμένων των θυρών.

Ο 39χρονος, ο οποίος βρίσκεται στην φυλακή από τον Ιανουάριο του 2021, σύμφωνα με την 22χρονη σήμερα αθλήτρια την κακοποίησε σεξουαλικά το 2011 ενώ την προπονούσε στην ιστιοπλοΐα.

Η νεαρή κοπέλα προχώρησε σε αποκαλύψεις ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα και αμέσως μετά εκδόθηκε ένταλμα σε βάρος του προπονητή ο οποίος συνελήφθη στην Σάμο όπου διέμενε.

«Δεν υπήρχε καμία συναίνεση από την πλευρά μου. Με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει και θα καταστρέψει την οικογένειά μου, αν μιλούσα και αποκάλυπτα τι μου έκανε» είχε πει στην κατάθεσή της η νεαρή κοπέλα η οποία ενώ ήταν ανήλικη, το 2013, είχε μιλήσει στους γονείς της για τα όσα είχε υποστεί από τον προπονητή της και εκείνοι αφού ενημέρωσαν τον Ναυτικό Όμιλο, όπου εργαζόταν ο κατηγορούμενος, προσέφυγαν στη δικαιοσύνη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.