Στη «φάκα» της αστυνομίας έπεσε ένας 35χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διέπραττε συστηματικά τους τελευταίους 5 μήνες διαρρήξεις και κλοπές από διαμερίσματα πολυκατοικιών σε Άγιο Δημήτριο και Ηλιούπολη.

Ο 35χρονος Βούλγαρος συνελήφθη στις 27-4, στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε διαρρήξει την κεντρική είσοδο  πολυκατοικίας στην περιοχή.

Ο συλληφθείς εντόπιζε σπίτια, των οποίων οι ένοικοι απουσίαζαν, και αφού παραβίαζε τις πόρτες εισόδου, έμπαινε σε αυτές και αφαιρούσε χρηματικά ποσά, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας.

Ο 35χρονος επικολλούσε πίσω από τις πόρτες των διαμερισμάτων μία ηλεκτρονική συσκευή τηλεειδοποίησης, την οποία είχε ρυθμίσει κατάλληλα, ώστε να δέχεται κλήση-ειδοποίηση στο κινητό του τηλέφωνο, σε περίπτωση που κάποιος ένοικος επέστρεφε στην οικία του.
 
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, ένα ζευγάρι γάντια, μία φιάλη αντιψυκτικού υγρού, ένας φακός, ένα σπρέι πιπεριού, συσκευή Bluetooth, ηλεκτρονική συσκευή τηλεειδοποίησης και κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.