Δημοσιογράφοι και τηλεοπτικές κάμερες είχαν «στρατοπεδεύσει» τις τελευταίες ημέρες έξω από το σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου, περιμένοντας είτε μία δήλωση του πρώην συμπαρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα ή ακόμη και τη σύλληψη του που είχε προαναγγείλει ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας.

Όταν αργά το πρωί της Τετάρτης έγινε γνωστό ότι σε βάρος του κατατέθηκε μήνυση και κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία, μετά από μήνυση που κατέθεσε κοπέλα πρώην σύντροφος του για «revenge porn», ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ενημέρωσε τον δικηγόρο του.

Παραδόθηκε και συνελήφθη ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Τότε αυτός ανέλαβε να συνεννοηθεί με τους αξιωματικούς της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αποφευχθεί ένα on camera… σόου με χειροπέδες και συλλήψεις. Γι’ αυτό και ατύπως συμφωνήθηκε να μην πάει περιπολικό στο σπίτι του, αλλά να πάει ο ίδιος στο κτήριο της ΓΑΔΘ για να παραδοθεί, όπως και έγινε.

Αργά το απόγευμα της Τετάρτης αναμένεται να ολοκληρωθεί η προανακριτική διαδικασία (σ.σ. λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων, φωτογράφιση με α/α συλληφθέντα και κατάθεσε στην ΕΛ.ΑΣ.), ενώ στη συνέχεια τον λόγο θα έχει το Αυτόφωρο.