Παραδόθηκε στην αστυνομία ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος λίγο πριν τις 16:00 της Τετάρτης (22/12) πήγε με το αυτοκίνητό του στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Οι ραγδαίες εξελίξεις ήρθαν έπειτα από επώνυμη καταγγελία κοπέλας ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει αναρτήσει πορνογραφικό υλικό στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τον Alpha ο παρουσιαστής συνελήφθη και αυτή την ώρα βρίσκεται στο τμήμα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μαζί με τον δικηγόρο του.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πρόκειται να δώσει κατάθεση για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Λύτρας: Μιλάμε για συνολικά 9 βίντεο

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, που εκπροσωπεί ένα από τα θύματα, είπε στον ΑΝΤ1: «Μιλάμε για συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο. Εγώ εκπροσωπώ την κόρη φιλικού του ζευγαριού, που όταν είχαν επαφές και έγινε η καταγραφή των προσωπικών στιγμών τους ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία».

Όπως είπε ο Απόστολος Λύτρας «αυτός ο τύπος έχει θέματα ψυχολογικής και ψυχιατρικής φύσεως και προβλήματα ανασφάλειας, διότι δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο για να κάνει τέτοιες ενέργειες»

«Σε ότι αφορά τα θύματα και την έλξη για εκείνον, προφανώς έχει παίξει ρόλο η τηλεόραση και η δημοσιότητα του. Έχει εκμεταλλευθεί αυτό που του προσφέρει η αναγνωρισιμότητα του, ια να συνάψει τις επαφές» ανέφερε.